Asuntosäätiö

Kutsu medialle: Tervetuloa Joutsenmerkki-kerrostalojen sertifiointitilaisuuteen Espoon Karakallioon 24.10.2022

Jaa

Asuntosäätiön, Espoon Asuntojen ja NCC:n yhteishankkeena Espoon Karakallioon toteuttamille kolmelle kerrostalolle myönnetään pohjoismainen Joutsenmerkki-ympäristömerkki maanantaina 24.10.2022.

Joutsenmerkin tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti toteutetussa hankkeessa rakennettiin kolme kerrostaloa, joissa on 143 ARA-rahoitteista vuokra- ja asumisoikeusasuntoa. 

Kutsumme tiedotusvälineiden edustajat maanantaina24.10. kello 13 järjestettävään tilaisuuteen, jossa hankkeelleluovutetaan Joutsenmerkki-sertifikaatti. Tilaisuus järjestetään osoitteessa Karakalliontie 1, Espoo. Paikalla tilaisuudessa hankkeesta kertovat Asuntosäätiön toimitusjohtaja Esa Kankainen, Espoon Asuntojen toimitusjohtaja Jaakko Kammonen jaNCC:n asuntorakentamisen toimialajohtaja Timo Suominen sekä Ympäristömerkintä Suomen toimitusjohtaja Riikka Holopainen.  

Ilmoittautumiset osoitteeseen: viestinta@asuntosaatio.fi  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme lähes 18 000 kotia 32 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli lähes 200 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Asuntosäätiön rakennuttamalle asumisoikeuskohteelle erinomaiset hiilijalanjälkitulokset15.11.2022 08:00:00 EET | Tiedote

Espoon Karakallioon valmistunut Asuntosäätiön asumisoikeustalo on yksi kolmen kerrostalon kokonaisuudesta, jotka kaikki ylsivät erinomaisiin hiilijalanjälkituloksiin. Tuoreet laskelmat osoittavat, että talojen elinkaaren aikaiset päästöt jäivät reilusti alle hankkeelle asetetun hiilijalanjälkitavoitteen. Hanke toteutettiin yhteistyössä Espoon Asuntojen ja NCC:n kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme