King Street Public Relations Oy

KUTSU MEDIALLE: Uuden kotimaisen sertifioidun päästökompensaatioratkaisun julkistustilaisuus

Jaa

Tervetuloa kuulemaan Suomen ensimmäisestä sertifioidusta päästökompensaatioratkaisusta.

Palvelu on saanut kansainvälisen ISO 14064-2:2019 -standardin mukaisen sertifikaatin ainoana kompensaatiopalveluna Suomessa. Palvelussa yksityishenkilö voi kompensoida esimerkiksi vuosipäästönsä tai perheen lomamatkat, ja yritys voi kompensoida projektin tai tuotteen valmistuksesta syntyviä päästöjä.

Paikka: Elokuvateatteri BioRex Lasipalatsin lämpiö, Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki

tai verkossa osoitteessa https://www.enchant.fi/rakeistus/hiilinielurekisteri-julkistustilaisuus

Ilmoittaudu fyysiseen tapahtumaan tämän linkin kautta.

Aika: Keskiviikko 29.09.2021 klo 13.00

Tilaisuuden ohjelma:

Uuden palvelun esittely

Janne Koskelainen, liiketoimintajohtaja, Rakeistus Oy 
Kimmo Piippo, toimitusjohtaja, Rakeistus Oy

Palvelun sertifiointi

Timo Soininen, pääarvioija, Kiwa Inspecta

Lisätietoja: Lauri Peltola +358 50 570 5606

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

King Street Public Relations Oy
Uudenmaankatu 7
00120 Helsinki

Rakeistus Oy:n tuotteet edustavat kiertotalouden huippua. Yhtiön räätälöidyt ratkaisut ovat tärkeässä roolissa palauttamassa biomassan sisältämiä ravinteita takaisin luonnon kierokulkuun.

Lisätietoa yrityksestä: https://www.rakeistus.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta King Street Public Relations Oy

Zayed Sustainability Prize tulee myös Suomeen22.3.2022 15:18:35 EET | Tiedote

Zayed Sustainability Prize -vastuullisuuspalkinnon hakukierros vuodelle 2023 on alkanut – nyt ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Kilpailussa etsitään innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja, joiden kautta edistetään kestävää kehitystä maailmanlaajuisesti. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien vuonna 2008 perustettu vastuullisuuspalkinto on historiansa aikana vaikuttanut jo yli 370 miljoonan ihmisen elämään ympäri maailmaa.

Käytetyt lahjat odottavat läpimurtoaan – 6 vinkkiä täydelliseen vastuulliseen joululahjaan13.12.2021 12:41:05 EET | Tiedote

Vaikka vastuullisuus vaikuttaa kriteerinä yhä enemmän suomalaisten ostoskäyttäytymiseen, ei trendi näy vielä merkittävästi joululahjaostoksilla. Vain alle viidesosa haluaisi saada jouluna käytetyn lahjan, selviää tuoreesta kyselytutkimuksesta*. Lisäksi yli puolet vastaajista on huolissaan lahjansaajan reaktiosta, jos annettu lahja olisi käytetty. Tisen Suomen toimitusjohtaja Laura Laakso kertoo vinkit, kuinka löytää unohtumaton, vastuullinen lahja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme