Alko Oy

KUTSU MEDIATILAISUUTEEN: Kiinnostavimmat juomailmiöt vuonna 2022. Alkon trendikatsauksen julkaisu 10.2. klo 9.00.

Jaa

Mistä juomatrendeistä puhutaan vuonna 2022? Entä miten ilmastonmuutos vaikuttaa toimialaan? Tervetuloa virtuaaliseen mediatilaisuuteen torstaina 10.2. klo 9.00.

Tervetuloa virtuaaliseen mediatilaisuuteen, teemana kiinnostavimmat juomailmiöt vuonna 2022. 

Aika: Torstai 10.2. klo 9–9.30

Paikka: Virtuaalinen livelähetys. Tilaisuuden osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 9. helmikuuta sähköpostitse.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mediatilaisuuteen viimeistään tiistaina 8.2. 

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Voit jakaa kutsua eteenpäin kollegoillesi.

Ohjelma

Kuumimmat ja mielenkiintoisimmat trendit aamussa esittelevät valikoima- ja hankintajohtaja Anu Koskinen sekä tuoteviestintäpäällikkö, Master of Wine Taina Vilkuna.

Ilmastonmuutos puhuttaa isosti myös viinintuotannossa. Ennustetaan, että sateet, kuivuus, kuumuus ja muut sään ääri-ilmiöt lisääntyvät tulevaisuudessa. Tähän teemaan meidät johdattelee tilaisuuden päätteeksi Taina Vilkuna.

Tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus haastatella niin Anua kuin Tainaa. Voit varata haastatteluajan jo etukäteen sähköpostitse osoitteesta viestinta@alko.fi

Osoitelähde:
STT:n osoiterekisteri, Meltwaterin osoiterekisteri sekä Alkon oma mediapruuviosoiterekisteri.
Alkon tietosuojakäytänteet ovat kuvattu osoitteessa www.alko.fi/rekisteriselosteet

Yhteyshenkilöt

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 368 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2020 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 57 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme