Suomen Yrittäjät

Kutsu: Miten korona on jo vaikuttanut suomalaisyrityksiin? Lähes 1200 yrittäjää vastasi, tulokset julki verkkotiedotustilaisuudessa

Jaa

Miten koronavirus on vaikuttanut yrityksen toimintaan? Kuinka paljon myynti on vähentynyt? Onko yritys joutunut aloittamaan lomautukset? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan yrittäjien vastaukset tänään 27.3. klo 10.15 Suomen Yrittäjien tiedotustilaisuudessa, jota tiedotusvälineet voivat seurata verkossa.

Kantar TNS keräsi tiedot yrittäjiltä Suomen Yrittäjien pyynnöstä 18. - 24.3.2020, eli kyselyaikana korona on ehtinyt jo vaikuttaa Suomessa rajusti. Kyselyn tulokset esittelee Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Mitä osallistuminen vaatii?

Toteutamme tiedotustilaisuuden Log Me In Inc. -yrityksen GoToWebinar -järjestelmällä. Osallistumiseen tarvitset

1. tietokoneen tai älypuhelimen/tabletin (älypuhelimeen/tablettiin on ladattava Go To Webinar-app puhelimen sovelluskaupasta)

2. internet-yhteyden

3. äänentoistoa varten kuulokkeet tai kaiuttimet.

HUOM! Ohjelmisto ei toimi OS X 10.6 Snow Leopard -käyttöjärjestelmässä. OS X 10.7 ja sitä uudemmat ovat tuettuja. OS X 0.7-versiossa tulee käyttää Chrome-selainta. Myös joidenkin Firefox-selaimen versioiden kanssa on ollut ongelmia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tiedotustilaisuuteen klikkaamalla tätä linkkiä: https://register.gotowebinar.com/register/1113602275082853389

Täytä siinä avautuva lomake.

Saat osallistumislinkin sähköpostitse. Mukaan pääset liittymään klikkaamalla sähköpostin Join webinar -painiketta. Jos webinaarialusta ei aukea tai et kuule ääniä, sulje järjestelmä/verkkosivu ja liity mukaan uudelleen.

Kysymykset

Toimittajat voivat esittää tilaisuudessa kysymyksiä Mikael Pentikäiselle. Kysymykset kirjoitettaan ohjauspaneelissa olevalla Questions-toiminnolla: kysymys kirjoitetaan Questions-laatikkoon ja painetaan send, jolloin se näkyy tilaisuuden järjestäjälle. Kysymyksiin vastataan Pentikäisen esityksen jälkeen. Kirjoitathan kysymyksen alkuun median, jota edustat.

Mikael Pentikäinen ja Suomen Yrittäjien asiantuntijat antavat mielellään puhelinhaastatteluja myös tiedotustilaisuuden jälkeen.


Lämpimästi tervetuloa linjoille!

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme