Mieli ry

Kutsu: Mitkä asiat kuormittavat suomalaisten mieliä koronakeväänä? Tule kuulemaan mielenterveysjärjestö MIELI ry:n teettämän tuoreen kyselyn tulokset 31.3.

Jaa

Miten poikkeuksellinen aika on vaikuttanut suomalaisten mielenterveyteen ja mitkä asiat meitä kuormittavat? Mikä on mielenterveyden asiantuntijoiden näkemys tilanteesta? Mielenterveysjärjestö MIELI ry:n teettämän kuormittavuuskyselyn tulokset kerrotaan 31.3. klo 13 alkaen. Tapahtuma avaa kevään Mielinauha-kampanjan ja tilaisuudessa haastatellaan myös kampanjan tähtiartistia.

Aika: keskiviikko 31.3.2021 klo 13.00–14.00.

Paikka: Livestriimi verkossa: https://youtu.be/PmhxO0xgB6E

Ilmoittautuminen: Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

TILAISUUDEN OHJELMA:

Avaus
Viestintäjohtaja Katja Kannonlahti, MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Kuormittavuuskyselyn keskeiset tulokset
Mieli ry:n toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi kertoo tuoreen kyselyn tuloksista. MIELI ry:n asiantuntijapsykologi Juho Mertanen sekä kriisikeskustoimintojen johtaja Outi Ruishalme kertovat näkemyksistään tulosten perusteella. Tietoja verrataan myös vuonna 2017 toteutetun kuormittavuuskyselyn tuloksiin.

Mieli ei näy ulospäin, mutta sen voi kuulla
Haastattelussa Mielinauha-kampanjakasvo 

Vartti kysymyksille
Toimittajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatissä tilaisuuden aikana sekä tilaisuuden päätteeksi. Kuormittavuuskyselyn tulokset toimittajien käytettävissä tilaisuuden jälkeen.

Lisätiedot:
Jutta Kajander, viestinnän asiantuntija, jutta.kajander@mieli.fi tai 040 801442

Mielinauha-kampanja alkaa 1.4. ja jatkuu aina 30.6.2021 asti.  Kampanjalla kerätään varoja kotimaiseen mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen. Kampanjan järjestäjä MIELI Suomen Mielenterveys ry tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Järjestö koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Mieli ry
Mieli ryTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mieli ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme