Naantalin Musiikkijuhlat

Kutsu Naantalin Musiikkijuhlien tiedotustilaisuuteen tiistaina 12.4. klo 11

Jaa

Naantalin Musiikkijuhlien perustaja, sellotaiteilija Arto Noras on päättämässä peräti 42 vuotta kestäneen taiteellisen johtajan kautensa tulevaan kesään (embargo ti 12.4.klo 11). Naantalin Musiikkijuhlat julkistaa uuden taiteellisen johtajan tiedotustilaisuudessa tiistaina 12.4. klo 11 Naantalin Ravintola Amandiksessa.

Naantalin Musiikkijuhlat perustettiin sellotaiteilija Arto Noraksen aloitteesta vuonna 1980.
Naantalin Musiikkijuhlat perustettiin sellotaiteilija Arto Noraksen aloitteesta vuonna 1980.

Tiedotustilaisuudessa ovat läsnä Arto Noras sekä tuleva taiteellinen johtaja, jonka suunnittelema ensimmäinen ohjelmakausi koetaan Naantalin Musiikkijuhlilla 2023.

Lounastarjoilun takia toivomme ilmoittautumisia sekä tietoa mahdollisista ruokavalioista ma 11.4. klo 14 mennessä suvi.innila@naantali.fi

Ravintola Amandis, Nunnakatu 6, 21100 Naantali. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Naantalin Musiikkijuhlat perustettiin sellotaiteilija Arto Noraksen aloitteesta vuonna 1980.
Naantalin Musiikkijuhlat perustettiin sellotaiteilija Arto Noraksen aloitteesta vuonna 1980.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Musiikkijuhlat
PL 46
21101 Naantali

050 5590 186http://www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkitapahtumista. Monipuoliset ja korkeatasoiset konsertit järjestetään merellisen Naantalin ja lähiseudun idyllisissä konserttipaikoissa jälleen 7.–18.6.2022. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Musiikkijuhlat

Naantalin Musiikkijuhlat toteutui jälleen runsaana ja korkeatasoisena konserttisarjana20.6.2022 14:19:39 EEST | Tiedote

Naantalin Musiikkijuhlat voitiin toteuttaa normaalisti kesäkuun alussa 7.-18.6.2022 kahden koronavuoden jälkeen. Yli 30 konsertista ja muusta tapahtumasta koostuva kokonaisuus toi Naantalin ja lähimiljöön kirkkoihin ja muihin idyllisiin miljöihin yli 200 taiteilijaa kahdentoista päivän aikana. Festivaali juhlisti niin yleisökonserttien paluuta kuin perustajansa sellisti Arto Noraksen työtä.

Naantalin Musiikkijuhlat muistaa sunnuntaina säveltäjämestari Pendereckiä10.6.2022 15:47:54 EEST | Tiedote

Puolalainen säveltäjä ja kapellimestari Krzysztof Penderecki oli suuri Naantalin Musiikkijuhlien sekä tapahtuman perustaneen Arto Noraksen ystävä, joka vieraili Naantalissa säännöllisesti vuosien ajan. Keväällä 2020 menehtynyttä säveltäjää muistetaan Maestro Penderecki in memoriam -muistokonsertissa sunnuntaina Naantalin kirkossa. Ennen konserttia Kirkkopuistoon istutetaan hänen kunniakseen tammi, jonka tuo Naantalille Puolan suurlähettiläs Piotr Rychlik.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme