Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

KUTSU: Onko suomalaisten taloudellinen mielenrauha nousussa vai laskussa - Danske Bank julkistaa vuosittaisen tutkimuksensa

Jaa

Danske Bank julkistaa toisen kerran tutkimuksen taloudellisesta mielenrauhasta 6. kesäkuuta kello 9. Taloudellinen mielenrauha –tutkimus kertoo suomalaisten näkemyksiä heidän omasta taloudestaan.

Tervetuloa Taloudellinen mielenrauha –tutkimuksen julkistustilaisuuteen. Tilaisuudessa tutkimuksesta kertovat Danske Bankin maajohtaja Leena Vainiomäki ja Danske Bankin ekonomisti Jukka Appelqvist.

Leena Vainiomäki: Miksi taloudellinen mielenrauha on niin tärkeää? Danske Bankin tärkein tavoite on lisätä suomalaisten taloudellista mielenrauhaa.

Ekonomisti Jukka Appelqvist: Millainen on suomalaisten taloudellinen mielenrauha nyt? Mikä nostaa ja mikä laskee mielenrauhaa? Kuinka suomalaiset arvioivat tulojen, velkojen ja kulujen vaikutuksen taloudelliseen mielenrauhaansa?

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 5.6. lehdistöpäällikkö Josi Tikkaselle, josi.tikkanen@danskebank.fi tai 050 326 9701.

Kevyt aamiainen on tarjolla kello 9. Puheenvuorot alkavat kello 9.30.

Osoite: Danske Bank, Kasarmikatu 21, Helsinki

Tilaisuuden materiaalit toimitetaan medialle 10.30.

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme