Readme.fi

KUTSU: Parempia pelaajia -kirjan julkistamistilaisuus Urheilumuseossa 7.10.2021

Jaa

Mitkä ovat suomalaisen juniorijalkapallon keskeisiä haasteita? Miten näitä voidaan ratkaista, jotta Suomi-futis murtautuisi lopullisesti Euroopan huipputasolle?

Kansi_HR
Kansi_HR

Suomalaisen jalkapallon pelaajakehityksestä kattavan läpileikkauksen antava Parempia pelaajia -teos (Readme.fi) ilmestyy torstaina 7.10.2021. Teoksen kirjoittajilla Kyösti Lampisella, Hannele Forsman-Lampisella ja Erkko Merellä on pitkä kokemus sekä käytännön seuratoiminnasta että suomalaisen huippu-urheilun kehittämisestä. Parempia pelaajia -kirjaan on haastateltu lukuisia suomalaisia huippupelaajia, eturivin valmentajia niin aikuisten joukkueista kuin junioritasolta sekä pelaajien urapolun tärkeitä tukihenkilöitä vanhemmista psykologeihin. Haastateltavien joukossa on myös ulkomaalaisia asiantuntijoita merkittävistä eurooppalaisista kasvattajaseuroista.

Parempia pelaajia -teoksen julkistamistilaisuudessa kirjoittajat ja teokseen haastatellut henkilöt avaavat ajatuksiaan kirjan tärkeistä teemoista.

OHJELMA:

Parempia Pelaajia – kirjan taustoja (Kyösti L ja Hannele F-L)

• Parempia Pelaajia – kirjan sisältö (Erkko M)
• Pyydetyt puheenvuorot kirjaan haastatelluilta
 - Mika Lehkosuo, Kongsvinger IL (Teamsin välityksellä Norjasta)
 - Ville- Pekka Inkilä; Palloliitto, urheilutoiminnan kehitysyksikön päällikkö
• Vapaa sana

AIKA: torstaina 7.10.2021 klo 14.00-15.30

PAIKKA: Urheilumuseo, Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki

ILMOITTAUDU NYT tai viimeistään 4.10.2021, paikkoja rajoitetusti: paivi.hertel@readme.fi

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/parempia-pelaajia/

Lisätietoja: Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Haastattelupyynnöt: jussi.kiilamo@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: paivi.hertel@readme.fi

Kuvat

Kansi_HR
Kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Tervetuloa Leipäkirjan julkistustilaisuuteen torstaina 7.10.2021 klo 9.00–10.3023.9.2021 09:00:00 EEST | Kutsu

Leivontakirja muuttaa myyttejä. Leivonta on helppoa, mukavaa ja kotoisaa puuhaa, jossa näkyy kädenjälki. Leivonta on noussut trendikkääksi ja herkulliseksi hyötyharrastukseksi 2020-luvulla. Leivontagurun Arja Elina Laineen LEIVONTA-kirja on konstailematon teos, josta saa perusteet ja opit onnistuneisiin leivonnaisiin. Kokeneempi leipoja saa kirjasta uusia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä leivontaan. Kirjassa on huomioitu erityisruokavalioita ja vegaanisuutta.

Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa kertoo maamme ykkösartistin ainutlaatuisen tarinan9.9.2021 10:54:26 EEST | Tiedote

Uutuuskirja Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa kertoo poikkeuksellisen menestyksekkäästä urasta läpi vuosikymmenien, mutta ennen kaikkea lahjakkaasta ihmisestä, jossa on monia erilaisia ja yllättäviä puolia. Paula on ollut niin hyvä jätkä, että hän on menestynyt poikkeuksellisen hyvin miehisessä maailmassa. Hän on ollut rohkeasti nainen. Lähes 300-sivuinen kirja tulee saataville myös äänikirjojen suoratoistopalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme