Readme.fi

KUTSU: Parempia pelaajia -kirjan julkistamistilaisuus Urheilumuseossa 7.10.2021

Jaa

Mitkä ovat suomalaisen juniorijalkapallon keskeisiä haasteita? Miten näitä voidaan ratkaista, jotta Suomi-futis murtautuisi lopullisesti Euroopan huipputasolle?

Kansi_HR
Kansi_HR

Suomalaisen jalkapallon pelaajakehityksestä kattavan läpileikkauksen antava Parempia pelaajia -teos (Readme.fi) ilmestyy torstaina 7.10.2021. Teoksen kirjoittajilla Kyösti Lampisella, Hannele Forsman-Lampisella ja Erkko Merellä on pitkä kokemus sekä käytännön seuratoiminnasta että suomalaisen huippu-urheilun kehittämisestä. Parempia pelaajia -kirjaan on haastateltu lukuisia suomalaisia huippupelaajia, eturivin valmentajia niin aikuisten joukkueista kuin junioritasolta sekä pelaajien urapolun tärkeitä tukihenkilöitä vanhemmista psykologeihin. Haastateltavien joukossa on myös ulkomaalaisia asiantuntijoita merkittävistä eurooppalaisista kasvattajaseuroista.

Parempia pelaajia -teoksen julkistamistilaisuudessa kirjoittajat ja teokseen haastatellut henkilöt avaavat ajatuksiaan kirjan tärkeistä teemoista.

OHJELMA:

Parempia Pelaajia – kirjan taustoja (Kyösti L ja Hannele F-L)

• Parempia Pelaajia – kirjan sisältö (Erkko M)
• Pyydetyt puheenvuorot kirjaan haastatelluilta
 - Mika Lehkosuo, Kongsvinger IL (Teamsin välityksellä Norjasta)
 - Ville- Pekka Inkilä; Palloliitto, urheilutoiminnan kehitysyksikön päällikkö
• Vapaa sana

AIKA: torstaina 7.10.2021 klo 14.00-15.30

PAIKKA: Urheilumuseo, Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki

ILMOITTAUDU NYT tai viimeistään 4.10.2021, paikkoja rajoitetusti: paivi.hertel@readme.fi

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/parempia-pelaajia/

Lisätietoja: Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Haastattelupyynnöt: jussi.kiilamo@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: paivi.hertel@readme.fi

Kuvat

Kansi_HR
Kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Karita Tykän suositun Hyvä elämä -kirjasarjan uutuudessa vahvistetaan resilienssiä ja löydetään avaimet tasapainoon13.1.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä jakaa uudessa Hyvä elämä - Tasapaino -kirjassaan omat työkalunsa tasapainon saavuttamiseen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän osa-alueilla. Tietoisen läsnäolon ja pienten päivittäisten mielen sekä hengityksen harjoitusten avulla opetellaan päästämään irti ja kestämään stressitilanteita paremmin.

KUTSU: Lumotun metsän sisaret - Elämää Pohjois-Karjalassa amerikkalaisen silmin -kirjan julkistustilaisuus 12.11.20213.11.2021 13:53:29 EET | Kutsu

Elettyään kaksikymmentäviisi vuotta New Yorkissa Naomi Moriyama ja hänen aviomiehensä ja kirjoituskumppaninsa William Doyle muuttivat seitsenvuotiaan lapsensa kanssa Suomeen, Pohjois-Karjalaan. Hän saapui elämää muuttavaan tyyneyden, rauhan ja kauneuden maailmaan, joka on arvioitu maailman onnellisimmaksi maaksi. Karjalan sammalpeitteisistä metsistä ja kirkasvetisistä joista Naomi löysi herkullisen yrttien, marjojen, sienien ja kalojen maailman. Hän löysi myös jotakin, joka muutti hänen elämänsä – vahvoja naisia, joista tuli hänen sielunsisariaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme