KUTSU: Pelican Viikki avaa koko perheen kevätriehalla 7.4. - mukana aidot Muumit!

Jaa

Tule hakemaan inspiraatiota tilavampaan asumiseen koko perheen iloiseen kevätriehaan Pelican Viikin uudelle toimipisteelle lauantaina 7. huhtikuuta. Mukana aidot Muumimaailman Muumit!

Tapahtumassa pääset tapaamaan ja halaamaan Muumeja. Mukana menossa myös maaginen taikuri ja kasvomaalarit! Pikkunälkään makkaraa, mehua ja kahvia. Muumit esiintyvät 10.30–11.00, 12.30–13.00 ja 14.30–15.00. Esityksen jälkeen on mahdollista ottaa yhteiskuva oman suosikkinsa kanssa. Mukaasi saat laatikkokaupalla iloista mieltä ja inspiraatiota parempaan asumiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jussi Tolvanen
Maajohtaja
Pelican Self Storage
Puh. 040 755 1643

Tietoja julkaisijasta

Zeeland Family Oyj
Konepajankuja 1
00510 Helsinki

+358 10 231 9000http://www.zeelandfamily.fi

Pelican Self Storage

Pelican Self Storage on Pohjoismaiden johtava itsepalveluvarastoinnin toimija, joka tarjoaa itsepalveluna käytettävää säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille. Pelican Self Storagella on 35 toimipistettä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niihin on helppo tulla autolla. Pelican Self Storagen itsepalveluvarastoissa on tilaa kaikelle. www.pelican.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeeland Family Oyj