Readme.fi

KUTSU: Rakkauskirjeitä luonnolle -kirjan julkistamistilaisuus 2.11.2021

Jaa

Tervetuloa Rakkauskirjeitä luonnolle -kirjan julkistamistilaisuuteen!

Kansi_hires
Kansi_hires

Rakkauskirjeitä luonnolle on kahden parantumattoman luontoriippuvaisen, ”Kuukausi yksin erämaassa” -blogistaan tunnetun vaellusopas Minna Jakosuon ja palkitun luontodokumentaristi Petteri Saarion kirjeenvaihdosta koostuva vuoropuhelu. Kirjan kuvituksesta vastaa työssään ihmisoikeuksiin keskittynyt, kansainvälisestikin palkittu valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemi, jonka puhuttelevia luontokuvia nähdään nyt ensimmäistä kertaa julkisesti.

Kirjoittajat kuvaavat luontoa ja pohtivat siitä riippuvaista ihmisluontoa myötätuntoisesti ja koskettavasti, ihmistä – itseäänkään – säästämättä. Vaikka rakkaan luonnon kärsiessä on vaikeaa olla myönteinen, toivo saa vielä päänsä pinnalle.

V.P. 25.10. mennessä: Jussi Kiilamo, jussi.kiilamo@readme.fi

Aika: Tiistai 2.11.2021 klo 15.00

Paikka: Helsinki, Lönnrotinkatu 18 A, 2. krs, Readme.fi / Werner Söderström Oy

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/rakkauskirjeita-luonnolle/

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Jussi Kiilamo, jussi.kiilamo@readme.fi

Arvostelukappaleet: Päivi Hertel, paivi.hertel@readme.fi

Kuvat

Kansi_hires
Kansi_hires
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Karita Tykän suositun Hyvä elämä -kirjasarjan uutuudessa vahvistetaan resilienssiä ja löydetään avaimet tasapainoon13.1.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä jakaa uudessa Hyvä elämä - Tasapaino -kirjassaan omat työkalunsa tasapainon saavuttamiseen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän osa-alueilla. Tietoisen läsnäolon ja pienten päivittäisten mielen sekä hengityksen harjoitusten avulla opetellaan päästämään irti ja kestämään stressitilanteita paremmin.

KUTSU: Lumotun metsän sisaret - Elämää Pohjois-Karjalassa amerikkalaisen silmin -kirjan julkistustilaisuus 12.11.20213.11.2021 13:53:29 EET | Kutsu

Elettyään kaksikymmentäviisi vuotta New Yorkissa Naomi Moriyama ja hänen aviomiehensä ja kirjoituskumppaninsa William Doyle muuttivat seitsenvuotiaan lapsensa kanssa Suomeen, Pohjois-Karjalaan. Hän saapui elämää muuttavaan tyyneyden, rauhan ja kauneuden maailmaan, joka on arvioitu maailman onnellisimmaksi maaksi. Karjalan sammalpeitteisistä metsistä ja kirkasvetisistä joista Naomi löysi herkullisen yrttien, marjojen, sienien ja kalojen maailman. Hän löysi myös jotakin, joka muutti hänen elämänsä – vahvoja naisia, joista tuli hänen sielunsisariaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme