Readme.fi Oy

Kutsu: Samuil Angelov ja Elina Yrjölä-Suhonen Viinien maailma

Jaa

Tervetuloa tutustumaan huippusommelier Samuil Angelovin Viinien maailma -kirjaan ravintola Muruun maanantaina 11.11.2019 klo 8.45 -10.00. Tarjolla aamiaista ja samppanjaa.

Viinien maailma_kansi_HR
Viinien maailma_kansi_HR

“Viini on hyvää silloin, kun se sinusta maistuu hyvältä. Se on kaiken a ja o.”

VIINIEN MAAILMA ON TÄYNNÄ TIETOA, KOKEILUJA, KOKEMUKSIA JA OPPEJA JA KERTOO KAIKEN VIINISTÄ JA VIININ NAUTTIMISESTA. KIINNOSTI SINUA SITTEN VIININVILJELY, RYPÄLEIDEN SUKULAISUUSSUHTEET, OMINAISUUDET JA HISTORIA TAI PELKÄT PUHTAAT AISTINAUTINNOT, SAMUIL VIE SINUT UUDELLE TASOLLE VIININAUTINNOSSASI.

Viinien maailma on ensimmäinen suomalaisten suomalaisille tekemä laaja viinimaailman perusteos.

Aika: ma 11.11.2019, klo 8.45-10.00

Paikka: Ravintola Muru, Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki

Ilmoittautumiset pe 8.11.2019 mennessä osoitteeseen minna.auvinen@readme.fi

Tutustu kirjaan https://www.readme.fi/kirja/viinien-maailma/

Lisätietoja: Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: minna.auvinen@readme.fi

Kuvat

Viinien maailma_kansi_HR
Viinien maailma_kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi Oy
Readme.fi Oy
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi Oy

Kutsu: Tervetuloa Äitikirja – voimakirja ruuhkavuosiin julkaisutilaisuuteen Pe 20.3.2020 klo 15.006.3.2020 00:00:00 EETKutsu

Äitikirja – Voimakirja ruuhkavuosiin on Hanna Härmän esikoisteos ja henkilökohtainen löytöretki tyytyväisempään ja onnellisempaan arkeen ruuhkavuosien keskellä, jolloin oma hyvinvointi ja toiveet usein jäävät kiireiden ja yhteiskunnan välillä mahdottomiltakin tuntuvien vanhemmuusvaatimusten jalkoihin. Ulkopuoliset ja äidin itseensä kohdistamat odotukset tekevät naisesta monesti multitaskaajan ja suorittajan, jolloin tulee helposti unohtaneeksi oman naiseutensa ja yksilöllisyytensä. Äitiys ei kuitenkaan poista tarvetta tuntea ainutlaatuisuutta naisena, kehittää itseään ja seurata unelmiaan.

KAURAKIRJA - TOIVOTTU UUTUUS, JOKA KUULUU JOKAISELLE 2020-LUVULLA21.1.2020 10:02:36 EETTiedote

Kaura on nyt huipputrendikästä. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin, muun muassa liha- tai maitotuotteiden sijaan, riisin tilalla, öljynä, välipaloissa, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa. Leipähyllyissä kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita.

Tervetuloa Kaurakirjan julkistustilaisuuteen!13.1.2020 10:19:26 EETKutsu

KAURAKIRJA - TOIVOTTU UUTUUS, JOKA KUULUU JOKAISELLE 2020-LUVULLA Kaura on nyt huipputrendikästä. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin liha- tai maitotuotteiden sijaan, riisin tilalla, öljynä, välipaloissa, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa. Leipähyllyissä kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme