Kustannusosakeyhtiö Otava

KUTSU: Suomi takaisin urheilun ykköseksi - tervetuloa Huipulle uusin eväin -kirjan julkistustilaisuuteen

Jaa

Huipulle uusin eväin - urheilu ja johtaminen 2020-luvulla kertoo, miten Suomi nostetaan takaisin urheilun huipulle. Tervetuloa kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 9.1.2020 kuulemaan lisää!

Miten suomalaiset voivat pärjätä paremmin urheilun kovassa maailmassa? Miten huippumenestyjiä saadaan lisää? Tähän kysymykseen vastaa Sami Itanin ja Janne Tienarin uutuusteos Huipulle uusin eväin - urheilu ja johtaminen 2020-luvulla. 

Tammikuussa ilmestyvä kirja tarjoaa uudet eväät menestymiseen. Teos avaa tunnettujen urheilijoiden kokemuksia hyödyntäen uuden vision suomalaisen urheilun nostamiseksi voittojen tielle.

Kirjaan on haastateltu runsaasti tuttuja huippu-urheilijoita, muun muassa Lauri Markkasta ja Iivo Niskasta. Lisäksi valmentajat ja maan merkittävimmät urheilujohtajat pääsevät vahvasti ääneen. Huippu-urheilussa toimivia oppeja ja johtamismalleja voi jokainen käyttää menestymiseen niin arjessa kuin uralla.

Sami Itani on suomalaisen huippu-urheilun sisäpiiriläinen. Hän voitti urheilu-urallaan kymmenottelun Suomen mestaruuksia ja edusti Suomea arvokilpailuissa. Itani toimii Suomen Urheiluliiton puheenjohtajana.

Janne Tienari on urheilun ystävä ja aktiivinen penkkiurheilija. Hän on työskennellyt pitkään urheiluvalmentajana. Hän toimii johtamisen professorina Hankenilla.


Tervetuloa julkistustilaisuuteen ja aamiaiselle!

Päivä: Torstai 9.1.2020
Aika: 9-10.30
Paikka: Otava (Uudenmaankatu 10)
RSVP 7.1.2020 mennessä: eeva.louko@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Ekologista, taloudellista ja trendikästä – Suosittu bloggaaja opastaa uutuuskirjassaan vaatteiden korjaamisen ja huoltamisen saloihin21.9.2020 14:02:51 EESTTiedote

Aina ei kannata ostaa uutta! Vaatteiden korjaaminen säästää aikaa, rahaa ja luontoa. Shoppailua inhoavilta se säästää myös hermoja. Suosittu bloggaaja Anni Ignatius paljastaa uutuuskirjassaan Korjaa kauniiksi seikkaperäiset ohjeet eri vaatekappaleiden korjaustapoihin käsin ja koneella ommellen ja antaa myös paljon vinkkejä vaatehuoltoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme