Kutsu Taidenäyttelyn avajaisiin tänään klo 17.00

Jaa

Lehdistökutsu Näyttelyn avajaiset One Painting Galleryssa kauppakeskus Triplassa Pasilassa

Tervetuloa uuteen galleriaan kauppakeskus Triplaan Pasilaan!

Kauppakeskus Triplassa One Painting Galleryssa avataan tänään

kuvataiteilija Essi Peltosen näyttely

Tänään torstaina 7.11.2019 klo 17.00 avataan One Painting Galleryssa

kauppakeskus Triplassa kuvataiteilija Essi Peltosen näyttely. Esillä on uusia maalauksia sekä

taidegrafiikkaa. Essi Peltonen on naantalilainen taiteilija, joka on pitänyt useita näyttelyitä.

Hänet on valittu Taidekeskus Salmelan nuoreksi taiteilijaksi 2017.

Näyttely on avoinna joka päivä. One Painting Gallery sijaitsee Kauppakeskus Triplan

2. kerroksessa (vastapäätä Prisman 2. kerroksen sisäänkäyntiä).

One Painting Gallery on uusi taidegalleria, joka haluaa tuoda taiteen uudella tavalla

lähelle suurta yleisöä.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Tuomas Hoikkala, puhelin 0400 656 432.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kanavan Sanomat
Bulevardi 32 A 3
00120 HELSINKI

One Painting Gallery 

 

Lehdistökutsu: Päätoimittaja Leena Mäkijärvi

040 964 9393

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kanavan Sanomat

Kauppakeskus Triplassa One Painting Galleryssa avataan tänään kuvataiteilija Essi Peltosen näyttely7.11.2019 14:23:30 EET | Uutinen

Kauppakeskus Triplassa One Painting Galleryssa avataan tänään kuvataiteilija Essi Peltosen näyttely Tänään torstaina 7.11.2019 klo 17.00 avataan One Painting Galleryssa kauppakeskus Triplassa kuvataiteilija Essi Peltosen näyttely. Esillä on uusia maalauksia sekä taidegrafiikkaa. Essi Peltonen on naantalilainen taiteilija, joka on pitänyt useita näyttelyitä. Hänet on valittu Taidekeskus Salmelan nuoreksi taiteilijaksi 2017. Näyttely on avoinna joka päivä. One Painting Gallery sijaitsee Kauppakeskus Triplan 2. kerroksessa (vastapäätä Prisman 2. kerroksen sisäänkäyntiä). One Painting Gallery on uusi taidegalleria, joka haluaa tuoda taiteen uudella tavalla lähelle suurta yleisöä. Lisätietoja toiminnanjohtaja Tuomas Hoikkala, puhelin 0400 656 432.

Kirjasyksyn uutuus avaa ikkunan suomalaiseen yhteiskuntaan: Kirja Oikeuden hinta on konkreettinen kuvaus oikeuden prosesseista - poliisista, tuomareista, asianajajista ja miljonääreistä tämän päivän Suomessa12.10.2018 15:02:44 EEST | Tiedote

”Kirjassa Oikeuden hinta näyttäytyvät poliisit, asianajajat ja tuomarit yllättävällä tavalla. Me olemme Suomessa oppineet monin tavoin luottamaan yhteiskuntamme oikeudenmukaisuuteen. Olemme oppineet, että lakia noudatetaan ja että myös viranomaisilla on valvojansa. Yleiskeskustelut eivät kuitenkaan ylety niihin todellisiin tapauksiin, joissa tulee esiin hälyttäviä merkkejä siitä, että suomalainen yhteiskuntamme ei olekaan niin puhdas ja vapaa väärinkäytöksistä kuin olemme olettaneet”, sanoo Leena Mäkijärvi, teoksen tuottaja ja kustantaja.