Kansallinen kokoomus

KUTSU: Tampereella Kokoomuksen kunta- ja kaupunkipolitiikan tavoitteiden julkaisu 24.2.2023 klo 13

Jaa
Olet lämpimästi tervetullut Kokoomuksen kunta- ja kaupunkipolitiikan tavoitteiden julkaisutilaisuuteen Tampereelle Teknopolis asemakeskus (Peltokatu 26), kokoustila Aava, pe 24.2.2023 klo 13-14.

Tilaisuudessa tavoitteet esittelee puolueen varapuheenjohtaja, Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Esittelyn jälkeen on mahdollisuus kysymyksille sekä haastatteluille.
Liitteenä Kokoomuksen kunta- ja kaupunkipolitiikan tavoitteet, jotka ovat julkaisuvapaat 24.2.2023 klo 13. Kokoomus tavoittelee erilaistuvien kuntien ja vahvistuvien kaupunkien tulevaisuutta. Tule tutustumaan ja kuulemaan miten.

Saapumisohjeet: Saapumisohjeet Asemakeskuksen kampus | Technopolis (technopolisglobal.com)

Lisätietoja, mahdolliset erillishaastatteluvaraukset ja ilmoittautumiset (tarjoilua varten):
Kokoomuksen yhteyspäällikkö Elina Laavi, elina.laavi@kokoomus.fi, 040 708 2121

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kansallinen kokoomus
Kansallinen kokoomus
Töölönkatu 3
00100 HELSINKI

0207 488 488, info@kokoomus.fihttps://www.kokoomus.fi

Kokoomus on vuonna 1918 perustettu poliittinen puolue ja kansanliike, joka haluaa kehittää Suomea vastuullisesti.

Politiikkamme perustuu arvoihin – uskomme yksilöön, vastuuseen ja vapauteen. Haluamme rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä ja jossa heikoimmista pidetään huolta.

Kokoomus on paljon muutakin kuin kansanedustajamme ja meppimme – me olemme kansanliike. Teemme arjen pieniä tekoja kukin omalla tavallamme.

Tästä pääset kokoomuksen eduskuntaryhmän uutishuoneeseen >>

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kansallinen kokoomus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme