Dentsu Aegis Network  Oy

KUTSU: Tapaa kansainvälisiä sisältömarkkinointiasiantuntijoita Marmoripihassa 12.2.

Jaa

Tervetuloa ennakoimaan kanssamme tulevaisuuden markkinointitrendejä ja lanseeraamaan kansainvälinen sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media Suomeen.

Kutsumme sinut kuulemaan, miten maailman kiinnostavimmat brändit rakentavat tuloksia ja asiakaskokemustaan sisältömarkkinoinnin avulla. Tapaat sekä asiakkaitamme että alan johtavia asiantuntijoita John Brownin kansainvälisistä toimistoista.

Seminaari järjestetään Rautatalon Marmoripihassa klo 14:30–16:15 välisenä aikana. Tilaisuuden jälkeen olet lämpimästi tervetullut jäämään cocktaileille tapaamaan puhujia ja muita vieraita. Lisätietoja tapahtumasta antaa Group Account Director Niina Uotila puh. +358 50 591 3305.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy 31. tammikuuta.

Ohjelma:

14.30 Tervetuloa
Andrew Hirsch, CEO, John Brown Media
Nermin Hairedin, CEO, Dentsu Aegis Network

14.4515.30
Miksi sisältömarkkinoinnilla pitää olla rooli tulevaisuuden markkinointistrategiassa: esittelyssä kansainvälisiä brändicaseja

Rakkautta rakentamassa – näin sisältö luo asiakasuskollisuutta
Konversion mestarit – verkkokaupan uudet asiakaspolut

Christian Ruland, Global Head of Innovation
Matt Potter, Chief Content Officer
Jayne Reah, Client Services Director
Jenni Lieto, Editor in Chief
John Brown Media

15.3016.00
Keynote speaker: Näin sisällöllä ohjataan kasvua ja rakennetaan asiakaskokemusta – Pick n Payn tarina
Michelle van Schalkwyk-Haley, Etelä-Afrikan johtavan elintarvikeketju Pick n Payn Head of Brand, valottaa vähittäiskaupan uusimpia mahdollisuuksia ja kertoo markkinointistrategiansa voittoisimmista muutoksista ja innovaatioista.

16.0016.15
4 visionääriä, 4 trendiä
John Brown Median asiantuntijat paljastavat vuoden 2020 kiinnostavimmat markkinointitrendit ja kertovat mitä niillä kannattaisi tehdä.

Coctailit by John Brown Media

Yhteyshenkilöt

Niina Uotila
Group Account Director
+358 50 591 3305
Niina.Uotila@johnbrownmedia.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Dentsu Aegis Network  Oy
Dentsu Aegis Network Oy
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki

+358443522175http://www.dentsuaegisnetwork.fi

Dentsu Aegis Network on globaali markkinointialan konserni. Toimimme 145 maassa yli 40 000 asiantuntijan voimin. Suomessa Dentsu Aegis Network koostuu Suomen monipuolisimmasta ja analyyttisimmästä markkinointiviestinnän toimistoperheestä. Laajasta palvelutarjonnasta pitävät huolen yli 200 osaajaa yhdeksässä eri toimistossa, joita ovat mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, luova digitoimisto Isobar, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet sekä asiakasymmärrykseen, dataan ja analytiikkaan erikoistunut Dentsu Data Services.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Dentsu Aegis Network Oy

Luovan sisällön ja maksetun mainonnan yhdistäminen on somen kultasuoni – Dentsu Aegis Network vahvistaa someosaamistaan11.4.2019 08:30:00 EESTTiedote

Asiakkaiden investoinnit sosiaalisen mediaan ja vaikuttajamarkkinointiin ovat kasvaneet merkittävästi markkinointiviestinnän konserni Dentsu Aegis Networkissa viime vuosina. Kasvuvauhtiin on vaikuttanut muun muassa kuluttajien somepalveluihin käytetyn ajan lisääntyminen – +50% kasvu kahdessa viime vuodessa – ja jatkuvasti kehittyneet ja ketterät mainonnan mahdollisuudet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme