FCG Finnish Consulting Group

Kutsu taustoittavaan toimittajatilaisuuteen: Mitä jokaisen hallitusneuvotteluita seuraavan toimittajan pitäisi ymmärtää sote-kustannuksista?

Jaa

Hallitusneuvottelut ovat alkaneet. Keskusteluissa tulevat olemaan merkittävät sopeutustoimet ja muun muassa Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on puhunut siitä, että sote-sektorilta olisi saatavissa merkittävät säästöt, jos palveluita tuotettaisiin paremmin. Mutta mistä oikeasti puhutaan, kun puhutaan sote-kustannuksista?

Tämän Teams-tilaisuuden jälkeen toimittajalla on entistä parempi käsitys seuraavista: 

  • Mistä sote-kustannuksissa on kyse, miksi niihin vaikea päästä kiinni? 

  • Mihin sote-resurssit juuri nyt valuvat ja mistä se johtuu? 

  • Mitä erilaisten sairauksien hoitaminen maksaa ja miten suuria vaihtelut ovat?  

  • Miten päästään kiinni siihen, mitä ”paremmin tekeminen” voi käytännössä tarkoittaa? 

45 minuutin tilaisuuden aikana käydään läpi selkeästi dataa ja numeroita. Tilaisuudessa puhumassa Sote ja hyvinvointi -liiketoiminnan johtaja Iina Vartia sekä soten tiedolla johtamisen syväosaaja, johtava asiantuntija Virpi Pitkänen

Toimittajatilaisuuteen osallistuneet saavat materiaalin käyttöönsä jälkikäteen. Osallistu vaikka Säätytalon portailta! 

Missä? Etätilaisuus Teamsissa. 

Milloin? Keskiviikkona 10.5.2023 kello 8.30-9.15 

Ilmoittautuminen linkin kautta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa julkaisijasta

FCG Finnish Consulting Group on suomalainen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Tavoitteenamme on ratkaista ratkaisematon ja kehittää paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä. Uniikki ymmärrys tulevasta syntyy ihmisistämme, asiakkaistamme ja teknologiasta. Tietoon pohjautuva suunnittelu ja vastuullisuuden edelläkävijyys kasvattavat ratkaisukykyämme ja auttavat meitä luomaan parempaa elämää Suomessa ja maailmalla. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi.

Olemme asiantuntijoita esimerkiksi kuntatalouden, sote-palveluiden ja hyvinvointialueiden kehittämisen, rakennetun ympäristön ja uusiutuvan energian saralla.

www.fcg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta FCG Finnish Consulting Group

Väestön ikääntymiskehitys edellyttää kustannusvaikuttavia toimenpiteitä asumisen kehittämisessä3.5.2023 12:51:17 EEST | Tiedote

Kunnissa ja hyvinvointialueille tarvitaan kustannusvaikuttavia ja pitkäjänteisiä ratkaisuja ikääntyneiden asuinolojen parantamiseksi ja omaehtoiseen asumiseen varautumiseksi. Ikäystävällisen asumisen tavoitteet liittyvät kaikille sopivan suunnittelun (Design for All) periaatteisiin. FCG Finnish Consulting Group kartoitti ja arvioi tarvittavia toimenpiteitä kunnissa ja hyvinvointialueilla valtioneuvoston kanslian toimeksiannosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme