Isobar

Kutsu toimituksille: Pohjoismaiden suurin digitoimistoketju tuo markkinoinnin automaatiopalvelut Suomeen

Jaa

Dataa, sisältöä ja dialogistrategiaa yhdistävä malli jauhaa kasvua lukuisille yrityksille kun omat, ostetut ja ansaitut mediat yhdistetään entistä tehokkaammin. Pohjoismaiden suurin markkinoinnin digitoimistoketus Isobar tarjoaa aiheesta seminaarin kutsuvieraille ja medioille 15.6.

Seminaarissa esitellään merkittäviä asiakasmarkkinoinnin johtamisen ja data-ohjautuvan markkinoinnin automaation tuoreita ja menestyneitä asiakastutkimuksia. Puhujina kuulemme COO Christina Rind Helsbrota (Magnetix Linked by Isobar), Strategy and Development Director Päivi Arffman-Koskista (Isobar Finland) sekä Customer Loyalty Manager Anne Ristiluoma-Untamalaa (Fiskars Home). Tilaisuuden juontaa Isobar Finlandin toimitusjohtaja Kati Riikonen.

Koska? Torstaina klo 8.30-11.00.
Aamiaistarjoilu alkaa klo 8.30 ja ensimmäinen puhuja aloittaa klo 9.00
Missä? Elva Event Loftissa, Meritullinkatu 11 B
Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen ja tapahtuman kutsu.

Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset voi lähettää Cecilia Strömmanille
(cecilia.stromman@dentsuaegis.com).

Lämpimästi tervetuloa!

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Cecilia Strömman
PR & Communications Manager
cecilia.stromman@dentsuaegis.com
+358 44 352 2175

Tietoja julkaisijasta

Isobar
Isobar
Eteläesplanadi 2
00130 Helsinki

020 1230 530http://www.isobar.com/fi/en/

Isobar on asiakaslähtöinen digitoimisto, jonka visiona on olla Suomen halutuin tarinan, datan ja teknologian luova yhdistäjä. Isobar tarjoaa asiakkailleen luovan konseptoinnin, asiakasdialogien ja sisältömarkkinoinnin palvelut strategioista suunnitteluun ja monipuolisiin tuotantoihin. Isobar on kansainvälinen ketju, joka toimii yli 6 000 asiantuntijan voimin 85 toimistossa 45 maassa osana markkinointialan konserni Dentsu Aegis Networkia.

Dentsu Aegis Networkiin kuuluu Isobarin lisäksi mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, sisältömarkkinointitoimisto John Browm Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, datayksikkö DDS sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isobar

Pohjoismaiden suurin digitoimistoketju laajentaa dialogistrategian ja markkinoinnin automaation palvelut Suomeen19.6.2017 13:28:42 EESTTiedote

Luova digitoimisto Isobar Finland tuo Suomen markkinoille tanskalaisen sisartoimistonsa Magnetixin palvelut dialogistrategiaan ja markkinoinnin automaatioon liittyen. Markkinoinnin automaatiossa Isobarin erikoisosaaminen laajenee asiakkuusohjelmiin, sisällöntuotantoon, CRM-ratkaisuihin sekä verkkokauppa-alustoihin. Isobarin muita palveluita ovat muun muassa digitaaliset markkinointistrategiat, sisältömarkkinointi sekä luova suunnittelu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme