Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Kutsu tutustumaan Kontulan pelastusasemaamme

Jaa

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen uuteen pelastusasemaan Kontulaan 8.12. kello 15-17.

Kontulan pelastusasema toimii juuri kunnostetuissa vuokratiloissa Sirrikujalla. Valmistelussa on myös kokonaan uuden pelastusaseman rakentaminen saman kadun varteen.

Sirrikujalta löytyvät uudenlainen kärkiyksikkö ja ensihoitoyksikkö. Kärkiyksikkö on normaalia peruspaloautoa pienempi yksikkö, joka toimii kahden palomies-ensihoitajan voimin.

Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua kärkiyksikköön.

Ystävällisesti,

Jani Pitkänen
pelastuskomentaja

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Huolehditaan jokaisen koti paloturvalliseksi – Paloturvallisuusviikkoa vietetään 27.11.-3.12.25.11.2021 08:34:19 EET | Tiedote

Tänä vuonna Paloturvallisuusviikon teemana on läheisten ihmisten paloturvallisuudesta huolehtiminen. Kampanja haluaa kiinnittää huomiota varsinkin ikäihmisten paloturvallisuuteen, koska heidän toimintakykynsä saattaa olla heikentynyt ja he ovat yliedustettuina palokuolemissa. Helsingin kaupungin pelastuslaitos haastaa jokaisen parantamaan omaa tai läheistensä kodin turvallisuutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme