Suomen Yrittäjät

Kutsu: Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 18. - 19.10.2019

Jaa

Pk-yrittäjien tunnelmat? Mitä pääministeri Antti Rinne sanoo yrittäjille? Mitä yksinyrittäjät odottavat tulevalta vuodelta? Mitä uutta kerrottavaa yli 30 esiintyjällä ja asiantuntijalla on? Ketkä palkitaan Vuoden yksinyrittäjä - ja Valtakunnallisilla yrittäjäpalkinnoilla?

Kutsumme toimittajanne ja kuvaajanne seuraamaan Suomen Yrittäjien Valtakunnallisia yrittäjäpäiviä Lahden Messukeskuksessa (Salpausselänkatu 7) 18. - 19.10.2019. Paikalle saapuu yli 1400 yrittäjää ja yrittäjyysvaikuttajaa eri puolilta Suomea.

Tilaisuus alkaa medialle tarkoitetulla tiedotustilaisuudella perjantaina 18.10. klo 11. Tiedotustilaisuus järjestetään Lahden messukeskuksen mediatilassa (2. krs.). Paikalla ovat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen ja toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sekä Päijät-Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja Tiina Wangel ja toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo

Klo 12 alkaa Suomen Yrittäjien liittokokous, joka päättää yrittäjäjärjestön ensi vuoden päälinjat. Samaan aikaan järjestetään Kasvun työkalut -bisnesseminaari. Perjantaina juttuaiheita on tarjolla myös retkillä. 

Lauantaina 19.10. toimittaja Arto Nyberg juotaa Juuret & kasvu -seminaarin, jossa aiheina ovat mm. yrittäjän sisu, juurten merkitys yritykselle, yritysvastuu ja yrittäjien rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät huipentuu lauantaina Yrittäjägaalaan, jossa jaetaan Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot ja ensimmäistä kertaa Vuoden yksinyrittäjä -palkinto. Juhlapuheen pitää pääministeri Antti Rinne.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset viestintäpäällikkö Eeva Ketvelelle, p. 050 320 4849, eeva.ketvel@yrittajat.fi.

Kokouspaikalla median edustajat rekisteröityvät ilmoittautumispisteessä.

Tietoa käytännön järjestelyistä, kokoustilasta jne.:

tapahtumakoordinaattori Anne Eronen, Suomen Yrittäjät, p. 050 4088 460, anne.eronen@yrittajat.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Yrittäjät: Pienyritykset vapautettava velvoitteesta rakentaa latauspisteitä - ”Saatava hyöty suhteessa kustannuksiin hyvin pieni”8.11.2019 09:15:16 EETTiedote

Suomen Yrittäjät ehdottaa, että alle 10 henkilön yritysten ei tarvitsisi rakentaa sähköautojen latauspisteitä. - Tarvitsemme ohjauskeinoja liikenteen päästöjen vähentämiseksi, mutta esitetty sääntely toisi kohtuuttomia kustannuksia pk-yrityksille ja voisi pahimmillaan lakkauttaa yritystoimintaa, Suomen Yrittäjien ekonomisti Sampo Seppänen sanoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme