Tekniikan akateemiset - TEK

Kutsu: Väsyneeksi valmistuvat, verkkolähetys 4.2.

Jaa

Kyteekö kampuksilla jaksamiskriisi? Tekniikan akateemiset TEKin tutkimuspäällikkö Susanna Bairoh esittelee tuoreen opiskelijatutkimuksen tuloksia. Asiantuntijapanelistit pohtivat, mitä opiskelijoiden jaksamiseen liittyen pitäisi tehdä.

Kuva: Helena Hagberg
Kuva: Helena Hagberg

Syksyllä 2021 tekniikan alan opiskelijoista peräti 51 prosenttia kertoi olleensa useita kertoja tai jatkuvasti huolissaan jaksamisestaan. Ainoastaan 15 prosenttia koki, ettei oma jaksaminen huolettanut.

Tervetuloa seuraamaan Väsyneeksi valmistuvat -verkkolähetystä 4.2.2022 klo 10–11.30Ilmoittaudu mukaan.

Ohjelma

10.00 Webinaarin avaus, TEKin yhteiskuntasuhdejohtaja Juhani Nokela

10.05 Opiskelijatutkimus 2021, tulosesittely, TEKin tutkimuspäällikkö Susanna Bairoh

  • Miten tekniikan opiskelijat jaksavat?
  • Miten opiskelijoiden esiin nostamat aiheet ovat muuttuneet 2019–2021?
  • Miten sukupuoli ja vähemmistöön kuuluminen vaikuttaa jaksamiseen ja hyvinvointiin?
  • Yleisön kysymykset ja keskustelua

10.35 Kyteekö kampuksilla jaksamiskriisi?

  • Panelisteina Nyyti ry:n toiminnanjohtaja Minna Savolainen, Aalto-yliopiston opintopsykologi Paula Sjöblom ja Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL:n hallituksen jäsen Suvituuli Lundmark.
  • Keskustelua vetää TEKin opiskelijatoiminnan asiantuntija Jeremi Nyyssönen.

Ilmoittaudu

Tämä on maksuton tilaisuus  ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Järjestäjänä Tekniikan akateemiset TEK. Pääset seuraamaan lähetystä TEKin YouTube -kanavan, Facebookin tai LinkedIn kautta. Saat linkit muutamaa päivää ennen lähetystä.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Helena Hagberg
Kuva: Helena Hagberg
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tekniikan akateemiset - TEK
Tekniikan akateemiset - TEK
Ratavartijankatu 2
00520 HELSINKI

09 229 121http://www.tek.fi

Tekniikan akateemiset TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen etu- ja palvelujärjestö. Jäsenet ovat tekniikan, tietojenkäsittelyn, arkkitehtuurin tai luonnontieteiden yliopistotutkinnon suorittaneita ja näiden alojen opiskelijoita. TEK tukee jäseniään työuralla, edistää ammattikunnan osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä rakentaa kestävää hyvinvointiyhteiskuntaa. Yli 75 000 jäsenellään TEK on Akavan toiseksi suurin jäsenliitto ja Suomen kahdeksanneksi suurin ammattiliitto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekniikan akateemiset - TEK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme