Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Kutsu Veritaksen tulosinfoon 17.2.2023

Jaa
Työeläkeyhtiö Veritas Eläkevakuutus julkaisee tuloksensa vuodelta 2022 perjantaina 17.2. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään hybriditilaisuutena kello 14–15. Tulos julkaistaan tuntia aikaisemmin klo 13 Veritaksen verkkosivuilla.

Tulosinfossa luodaan silmäys menneeseen vuoteen ja tähyillään tulevaan. Veritaksen toimitusjohtaja Carl Haglund kertoo omassa puheenvuorossaan Veritaksen tuloksesta.

Sijoitusjohtaja Kari Vatanen kertoo Veritaksen sijoituksista ja yleisemmin tilanteesta maailmantaloudessa ja sijoitusmarkkinoilla. Miltä maailmantalouden tilanne näyttää? Jatkuuko rahapolitiikan kiristäminen ja markkinakorkojen nousu? Mitkä ovat odotukset sijoitusmarkkinoiden kehityksestä?

Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä Veritaksen konttorilla Helsingissä osoitteessa Pohjoisesplanadi 35 Aa tai Microsoft Teamsin välityksellä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään pe 17.2. klo 10.

Voit sopia etukäteen myös ajan mediakohtaiselle haastattelulle.

Haastattelupyynnöt: Suvi Asikainen, viestintäpäällikkö, puh. 050 560 0117, etunimi.sukunimi(at)veritas.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuva Veritaksen pääkonttorista: Wellu Hämäläinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Eläkevakuutusyhtiö Veritas
Eläkevakuutusyhtiö Veritas
PL 133
20101 Turku

https://veritas.fi/

Veritas on yrittäjien eläkevakuuttaja, ihmisläheisellä otteella. Veritas tukee asiakkaitaan uran eri vaiheissa ja huolehtii yli 110 000 henkilön työeläketurvasta. Sijoitamme tulevia eläkkeitä varten kerätyt varat tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eläkevakuutusyhtiö Veritas

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme