Suomen Yrittäjät

Kutsu: Yli tuhat kuntavaikuttajaa ja yrittäjää koolla 15. - 16.5.: Ohjelmassa kunta-asiaa ja suurimpien puolueiden EU-vaalipaneeli

Jaa

Kunnallisjohdon seminaari kerää 15. - 16.5. Lappeenrantaan yli tuhat kunnanjohtajaa, elinkeinojohtajaa, kunnanvaltuutettua, yrittäjävaikuttajaa, maakuntapäättäjää ja muita alan asiantuntijoita. Ohjelmassa on kunta-asian lisäksi suurimpien puolueiden EU-vaalipaneeli.

Holiday Club Saimaassa (Rauhanrinne 1) järjestettävässä tapahtumassa osallistujat pääsevät pohtimaan kunnan ja yritysten välistä yhteistyötä eri näkökulmista. Seminaari tarjoaa tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja painavia puheenvuoroja rentoa yhdessäoloa unohtamatta.

Tapahtumassa on erinomainen mahdollisuus tehdä uutisia kunta-aiheista tai päivänpolitiikasta, sillä paikalle saapuu kuntavaikuttajia kaikkialta Suomessa. 

Kunnallisjohdon seminaarin ohjelma

Keskiviikko 15.5. 

12.00 Kunnallisjohdon seminaari, Tervetuloa! 

12.05 Rohkeasti maailmalle! Riku Rantala, Tunna Milonoff.

12.40 Kasva Suomi! -keskustelussa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjien kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtaja Petri Roininen, Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen ja Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka. Keskustelun vetää toimittaja ja viestintäyrittäjä Eeva Lehtimäki.

13.20 Kahvi

13.50 Johtaminen, Henkka Hyppönen

14.20 Suurimpien puolueiden EU-vaalipaneeli, panelisteina Heidi Hautala (vihr), Elsi Katainen (kesk.), Mika Raatikainen (ps.), Antton Rönnholm (sd) ja Henna Virkkunen (kok.). Paneelin juontaa toimittaja ja viestintäyrittäjä Eeva Lehtimäki.

15.00 Kahvi

15.30 Kunnan perustehtävä vai liiketoimintaa?
Fazer Food Servicen julkisen sektorin asiakkuuksista vastaava Tuomas Nurmela, Palmian toimitusjohtaja Nina Rokkila, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jyrki Mäkynen ja Suomen Yrittäjien elinkeinopoliittinen asiantuntija Janika Tikkala.

16.00 Kuntajohdon yrittäjyysvalmennus - case Lappeenranta
Suomen Yrittäjien elinkeino- ja kilpailuasioiden päällikkö Satu Grekin ja Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva.

19.30–23.45 Verkostoitumisillanvietto

Torstai 16.5.

9.00–11.00 Teemaseminaarit 

Teemaseminaari 1. - Maankäyttö & luvat
Teemaseminaari 2. - Koulutus & osaaminen
Teemaseminaari 3. - Kuntatalous & verotus

11.00–11.30 Kahvi

11.30 Ilmastonmuutos (puhuja varmistuu pian).

12.00 Kommunikaatio, vuorovaikutus ja demokratiaviestintä, viestintäyrittäjä Harri Saukkomaa.

12.30 Uusi sukupolvi haluaa yritykseltä tarinan, yrittäjä Jenni Rajahalme.

 
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuneita on jo yli tuhat. Voimme auttaa löytämään valmiiksi sopivia haastateltavia ja sopimaan haastatteluaikoja.

Media ilmoittautuu viestintäpäällikkö Eeva Ketvelelle (eeva.ketvel@yrittajat.fi) 10.5. mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Yrittäjät
Suomen Yrittäjät
Mannerheimintie 76 A
00101 HELSINKI

09 229 221 (vaihde klo 8.00-16.00)http://www.yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 383 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 58 toimialajärjestöstä. Lisätietoa: www.yrittajat.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Yrittäjät

Yrittäjät: Infrapaketti paikallaan, rakenneuudistuksia tehtävä heti3.6.2020 08:37:10 EESTTiedote

Hallitus julkisti tiistai-iltana lisätalousarvion, jonka suuruus on 5,5 miljardia euroa. Yrittäjät pitää hyvänä infrapakettia mutta on pettynyt rakenneuudistusten puuttumiseen. - Tarvitaan elvyttävää infrapakettia mutta vähintään yhtä paljon työllisyyttä tukevia rakenteellisia uudistuksia. Niitä lisäbudjetti ei sisällä ollenkaan, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kommentoi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme