Kustannusosakeyhtiö Otava

KUTSU: Ymmärrä temperamentteja - tervetuloa Tunnista tyyppisi -kirjan julkistustilaisuuteen 16.1.!

Jaa

Jokaisella ihmisellä on temperamentti. Mutta miksi temperamenttierojen ymmärtäminen helpottaa elämää kotona ja kokoushuoneissa? Tule kuulemaan lisää Tervetuloa Tunnista tyyppisi - kirjan julkistustilaisuuteen 16.1.2020 Otavalle!

Mikä on ambivertti? Kuinka temperamentti näkyy myynti- ja esimiestyössä? Miten temperamenttien ymmärtäminen kohentaa hyvinvointia?

Minna Oulasmaan ja Mika Pesosen uutuuskirja Tunnista tyyppisi - löydä itsesi ja muiden parhaat puolet (Otava 2020) antaa käytännön neuvoja ja vinkkejä eri temperamenttien parempaan ymmärtämiseen.

Kirjan kirjoittajat ovat temperamenttiasioiden asiantuntijoita. Introvertti Minna Oulasmaa on Väestöliiton asiantuntijana jo vuosia puhunut hauskasti temperamenteista perheessä. Ekstrovertti Mika Pesonen valmentaa myyjiä ja esimiehiä temperamenttiälyn käyttöön. Pariskunta on todistanut, kuinka erilaiset temperamentit voivat menestyä yhdessä.

”Tässä kirjassa on temperamenttiälyä! Kirja on helppolukuinen ja innostava. Siinä on paljon käytännön vinkkejä siitä, miten eri ”värityypit” ilmentävät itseään ja miten erilaiset ihmiset voivat toimia rakentavasti keskenään. Kirjassa on myös paljon sellaista asiaa parisuhteesta, kasvatuksesta ja työelämän psykologiasta, jota et muista kirjoista löydä.”
Psykologi, tietokirjailija Tony Dunderfelt

TERVETULOA kirjan julkistustilaisuuteen ja nauttimaan aamiaista!

Päivä: Torstai 16.1. 2020
Kellonaika: klo 9-10.30
Paikka: Otavan kirjakahvila (Uudenmaankatu 10)

RSVP 14.1.2020 mennessä: eeva.louko@otava.fi
Ilmoitathan mahdollisista allergioista ilmoittautuessasi!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme