Pirkanmaan ELY-keskus

Kuukausihuolto Rantatunneliin heti sähkölaitteiden määräaikaishuollon jatkeeksi

Jaa

Pirkanmaan ELY-keskus huoltaa ensi viikolla Tampereen Rantatunnelia torstain ja perjantain vastaisina öinä 24.–26.8. heti alkuviikosta tehtävän sähkölaitteiden määräaikaishuollon jatkeeksi. Sähkölaitteiden määräaikaishuollosta poiketen liikenne pääsee kuukausihuollon aikana kulkemaan tunnelin toista ajokaistaa pitkin.

Elokuun viimeisellä täydellä viikolla Tampereen Rantatunnelia huolletaan perusteellisesti. Alkuviikosta tunnelissa tehdään yötyönä sähköjärjestelmien määräaikaistarkastuksia, jolloin liikenteellä ei ole lainkaan pääsyä tunneliin. Heti seuraavina kahtena yönä tunnelia huolletaan säännölliseen kuukausihuoltoon liittyvillä töillä. Silloin liikenteen käytössä on toinen ajokaista.

Teknisten järjestelmien toimivuus varmistetaan

Rantatunnelissa tehdään keskiviikon ja torstain välisenä yönä 24.–25.8. klo 21–05 itään johtavan A-putken säännölliseen kuukausihuoltoon liittyviä töitä. Länteen johtavan B-putken huoltotöitä tehdään vastaavasti torstain ja perjantain välisenä yönä 25.26.8. klo 21–05.

Rantatunnelin teknisten järjestelmien toimivuus varmistetaan kerran kuukaudessa yksi tunneliputki kerrallaan tehtävillä säännöllisillä huoltotöillä. Kuukausihuolto tehdään tällä kertaa yötyönä klo 21–05 välisenä aikana. Tunneliputkea ei suljeta kuukausihuollon ajaksi kokonaan, ainoastaan toinen ajokaista suljetaan turvallisuussyistä tarvittavaksi ajaksi kaistaohjauksella ja muilla liikennejärjestelyillä.       

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö Pasi Villgren, Destia Oy, p. 0400 227 054

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme