Kvaliti Oy

Kuvakirja lapsuuden piiloleikeistä, oivaltamisen ilosta ja perheiden monimuotoisuudesta

Jaa
Viltti ja Vanu varovaisten talossa aloittaa uuden lastenkirjasarjan. Jenni Skyttä-Forssellin lämmin kerronta ja Giannetta Portan värikäs kuvitus loihtivat yhdessä satumaisen ja kodikkaan maailman. Siihen on punottu pieni pala lapsuuden taikaa, ullakon pölyä ja löytämisen iloa.

KVALITIN KEVÄT 2023 -KATALOGI >>>

Tänään Viltillä ja Vanulla on hieman erikoinen päivä. Päiväkoti on kiinni, ja sisarukset menevät Topille ja Toivo-enolle hoitoon isoon keltaiseen taloon. Siellä leikitään piilosta pölyisellä vintillä, tehdään maja ja paistetaan lettuja. Ihan kuin olisi juhlapäivä. Puuhien keskellä etsitään Topin ja Toivon kissaa Takkua. Minne ihmeeseen se on oikein kadonnut? Toivo käskee olla varovainen. Koko ajan. Joka asiassa. Se on Viltistä ja Vanusta vähän hassua. Missään ei olla niin varovaisia kuin täällä, paitsi ehkä sairaalassa, Viltti ja Vanu pohtivat. Viltti ja Vanu varovaisten talossa on lämminhenkinen lastenkirja koko perheen yhteisiin hetkiin. 

Tarina normalisoi kaikenlaisia perheitä ja ravistelee rakenteita lämpimällä otteella. Kirja aloittaa uuden lasten kirjasarjan, jossa Jenni Skyttä-Forssellin lämmin kerronta ja Giannetta Portan värikkäät sekä tunnelmalliset kuvat yhdistyvät valloittavalla tavalla.

"Sateenkaariperheistä kertovat kirjat ovat ajankohtaisia ja tärkeitä, eikä mielestämme lastenkirjallisuuden roolia voi liikaa korostaa lapsuudessa muodostuvien käsitysten synnyssä", taustoittaa kirjailija Jenni Skyttä-Forssell kirjasarjan syntyä.  

Jenni Skyttä-Forssell on hyvinkääläinen lastenkirjailija ja muun muassa toinen suositun Piirretään satuja iholle -sarjan luojista. Giannetta Porta on väri-iloittelua ja pikkiriikkisiä yksityiskohtia rakastava kuvittaja Tampereelta.

Haastattelupyynnöt, PDF-vedokset ja arvostelukappaleet: info@kvaliti.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kvaliti Oy
Kvaliti Oy
Mansikkaojantie 298
25380 Rekijoki

http://www.kvaliti.com

Kvaliti on lasten- ja nuortenkirjoihin erikoistunut kustantamo, joka panostaa laadukkaisiin – mutta samalla myös hauskoihin! – kirjoihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kvaliti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme