Hyvinkään kaupunki

Kymmenen henkilön kokoontumisrajoitus voimassa lasten ja nuorten harrastustoiminnassa

Jaa

Hyvinkään kaupunki on tänään päättänyt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän tuoreimpien koronalinjausten perusteella lasten ja nuorten liikuntaharrastusten palvelujen rajoitetusta avaamisesta.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI TIEDOTTAA
29.1.2021
Julkaistavissa heti

Kymmenen henkilön kokoontumisrajoitus voimassa lasten ja nuorten harrastustoiminnassa

Hyvinkään kaupunki on tänään päättänyt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän tuoreimpien koronalinjausten perusteella lasten ja nuorten liikuntaharrastusten palvelujen rajoitetusta avaamisesta.

- Kaupunki suosittelee edelleen ensisijaisesti ulkoliikuntaa. Puitteet talviurheiluun ovat tällä hetkellä erinomaiset ja ulkona liikkuminen on koronatilanteessa turvallisin vaihtoehto, muistuttaa sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen.

- Olemme tänään käyneet yhdessä hyvinkääläisten urheilu- ja liikuntaseurojen kanssa, millä tavoin lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia voidaan tarjota mahdollisimman turvallisesti. Kymmenen hengen kokoontumisrajoitusta sovelletaan myös lasten liikunnassa eikä harrastuksiin saa tulla aikuisia paikalle yleisöksi, kertoo liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.

Lapset ja nuoret voivat harrastaa seurojen kautta vakiovuoroilla omissa vakiintuneissa ryhmissä. Yli 20-vuotiaiden osalta aiemmat liikuntapaikkoja koskevat koronarajoitukset ovat edelleen voimassa.

- Tilannetta seurataan jatkuvasti ja mikäli koronavirustilanne pahenee, on mahdollista, että palveluja joudutaan sulkemaan hyvinkin nopeasti. Siksi on tärkeää, että harrastaessa noudetaan annettuja turvallisuusohjeita, muistuttaa Pentti Halonen.

Lisätietoja
Pentti Halonen, sivistystoimenjohtaja, p. 040 704 9901
Jarmo Vakkila, liikuntapäällikkö, p. 040 809 4386
Hyvinkaa.fi/koronavirus

Keusoten tiedote 29.1.2021
Keusoten päivitetyt suositukset ja rajoitukset astuvat voimaan 1.2.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Livestriimejä lockdowniin: Paluu Poikkeustilaklubiin2.3.2021 11:49:57 EETTiedote

Aprillipäivänä käynnistynyt Poikkeustilaklubi-kulttuurikanava viettää pian yksivuotissyntymäpäiväänsä. Kesäkuussa, poikkeustilan päätyttyä kanava vaihtoi nimensä ON AIR Hyvinkääksi, mutta nyt uuden poikkeustilan alkaessa livestriimejä ja kulttuuritallenteita tarjoava, Hyvinkään kaupungin kulttuuripalveluiden tuottama kulttuurikanava palaa juurilleen ja löytyy sosiaalisesta mediasta jälleen ristimänimellään.

Hyvinkään kaupunki myöntää koronatukea urheiluseuroille ja yhdistyksille17.2.2021 18:40:15 EETTiedote

Hyvinkään kaupunginhallitus on kokouksessaan 1.2.2021 päättänyt myöntää 50 000 euroa ylimääräistä tukea hyvinkääläisten urheiluseurojen ja yhdistysten toiminnan tukemiseen. Kulttuuri- ja hyvinvointilautakunta käsitteli tänään 17.2.2021 tuen jakokriteereitä. Harkinnanvarainen tuki on tarkoitettu välittömien koronapandemian aiheuttamien taloudellisten haittojen tukitoimiin sekä seurojen ja yhdistysten talouden tasapainottamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme