Vaasan kaupunki - Vasa stad

Laaja verkkopäivitys vaikuttaa kaupungin palveluihin 12.-13.12.

Jaa

Vaasan kaupungin verkkopalveluissa on eripituisia käyttökatkoksia 12.-13.12.2020 palvelinympäristön laajan päivityksen vuoksi. Päivitys vaikuttaa mm. kirjastojen ja museoiden kassajärjestelmiin. Pääkirjasto on suljettu 12.12., mutta uutisalueelle pääsee lukemaan lehtiä.

Vaasan kaupungin ICT-palveluiden perustana toimivaan palvelinympäristöön tehdään tulevana viikonloppuna 12.-13.12.2020 päivitys, joka vaikuttaa laajasti kaupungin sisäisiin ja ulkoisiin palveluihin.

Päivitys aiheuttaa esimerkiksi käyttökatkoksia Vaasan kaupunginkirjastojen järjestelmään, kuten lainaukseen ja palautukseen liittyvään automaatioon sekä kassojen ja omatoimikirjaston toimintaan.

Tämän vuoksi myös kirjastojen aukioloajoissa on muutoksia. Lauantaina 12.12. suljettuna ovat pääkirjasto, Sundomin omatoimikirjasto ja Vähänkyrön omatoimikirjasto. Myöskään kirjastoauto Rölli ei aja lauantaina 12.12. Mainitut omatoimikirjastot ovat suljettuna myös sunnuntaina 13.12.

Pääkirjaston uutisalueelle pääsee kuitenkin lukemaan lehtiä. Uutisalue on avoinna la 12.12. klo 10-15 ja su 13.12. klo 12-15. Asiakastietokoneissa sekä lehtikoneessa saattaa olla yhteyshäiriöitä.

Eripituisia katkoksia museoiden kassajärjestelmissä

Päivitys aiheuttaa eripituisia katkoksia viikonlopun aikana myös Vaasan kaupungin museoiden kassajärjestelmiin. Lauantaina 12.12. odotetaan ainoastaan lyhyitä verkkokatkoksia, mutta sunnuntaina 13.12. katkokset voivat olla pidempiä.

Museoiden kassojen toiminnassa saattaa ilmetä häiriöitä ja asiakkaita pyydetään varaamaan käteistä rahaa mukaan museokäynnille.

Myös kaupungin muissa sähköisissä palveluissa, kuten verkkokaupassa (market.vaasa.fi) sekä rakennuslupiin, eTontti-asiointiin ja palautejärjestelmään liittyvissä palveluissa on katkoksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupunginkirjasto: Palvelupäällikkö Anna Pakka, anna.pakka@vaasa.fi, puh. 040 1824289

ICT-palvelut: ICT-johtaja Teemu Lehtonen, teemu.lehtonen@vaasa.fi, puh. 040 6375676

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme