Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Laajasalon reittejä kehitetään – luonnosta voi kommentoida verkossa

Jaa

Laajasalon kävely- ja pyöräreittien parantamista ja kehittämisestä on tehty selvitys. Tietoja kehittämistarpeista tullaan hyödyntämään jatkossa, kun Laajasalon reitistöä parannetaan vaiheittain tulevina vuosina. Tarveselvityksessä on tunnistettu reitistön jatkuvuuden ja palvelutason parantamisen kohteita.

Ulkoilijoita Laajasalon Tullisaaressa. Kuva: Roy Koto.
Ulkoilijoita Laajasalon Tullisaaressa. Kuva: Roy Koto.

Kaupunki on selvittänyt myös Laajasalon rantareitin kehittämistä. Laajasalossa ovat Helsingin rantareitin pisimmät puuttuvat jaksot. Rantareitin toteuttamisen kannalta merkittävät puuttuvat osuudet on tunnistettu, ja toteutuksen vaiheittaista suunnittelua jatketaan vuonna 2021.

Selvityksen luonnosta voi kommentoida Kerro kantasi -verkkokyselyssä 13. joulukuuta asti osoitteessa https://kerrokantasi.hel.fi/. Saatu palaute huomioidaan tarveselvitystä laadittaessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiimipäällikkö, maisema-arkkitehti
Anu Kiiskinen
Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu / Alueellinen suunnittelu
p. 09 310 38419
anu.kiiskinen@hel.fi

Kuvat

Ulkoilijoita Laajasalon Tullisaaressa. Kuva: Roy Koto.
Ulkoilijoita Laajasalon Tullisaaressa. Kuva: Roy Koto.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 25.11.202125.11.2021 19:07:12 EET | Tiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 25.11.2021 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti, kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 9.12.2021. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/ Korjattu oikea kokouspäivä 9.12.2021.

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 18.11.202118.11.2021 18:14:34 EET | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 18.11.2021. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 2.12.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme