Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Laajasalon uusi tekojää avattu

Jaa

Helsingissä on nyt kahdeksan tekojääkenttää, kun Laajasalon liikuntapuiston tekojääkaukalo on nyt luistelijoiden testikäytössä.

Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki
Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki

”Meillä on ollut Laajasalossa koko ajan tekemisen meininki, vaikka vähän vastoinkäymisiäkin tekojään tekemisessä on ollut. Muun muassa kaukaloa on tarvinnut siirtää, mutta nyt jää on luistelukunnossa. Ei muuta kuin tervetuloa liikkumaan”, summaa Laajasalon liikuntapuiston tiimiesimies Jarkko Rantanen.

Laajasalon tekojäälle ei ole pääsymaksua, ja kentällä on pelkästään yleisöluisteluvuoroja.

Laajasalon tekojääkaukalon yleisöluistelut:
maanantai klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu
tiistai klo 10.00-16.00 mailat sallittu, klo 16.00-21.30 pelkkä luistelu
keskiviikko klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu
torstai klo 10.00-16.00 mailat sallittu, klo 16.00-21.30 pelkkä luistelu
perjantai klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu
lauantai klo 10.00-16.00 mailat sallittu, klo 16.00-21.30 pelkkä luistelu
sunnuntai klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu

Helsingin kahdeksan auki olevaa tekojääkenttää: Brahenkenttä Kalliossa, Kontulan, Käpylän ja Oulunkylän tekojääkentät, Lassilan, Pukinmäen ja Laajasalon tekojääkaukalot sekä Rautatientorin Jääpuisto.

Jo olemassa olevien tekojäiden lisäksi Helsinkiin avautuu vielä lisäksi kaksi täysin uutta tekojääkenttää. Jätkäsaaren tekojääkentän sekä Lauttasaaren tekojääkaukaloiden valmistumisista ja avautumisaikatauluista tiedotetaan lisää myöhemmin.

Lisätiedot Laajasalon tekojääkaukalosta:
Jarkko Rantanen
Laajasalon liikuntapuiston tiimiesimies
puh. 040 334 5257, sähköposti jarkko.rantanen@hel.fi
Helsingin kaupunki
kulttuuri ja vapaa-aika / liikuntapalvelut

Avainsanat

Kuvat

Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki
Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Savoy-teatteri teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen 201917.1.2020 12:07:07 EETTiedote

Savoy-teatterin kävijämäärä kasvoi viime vuonna ennätykselliseen lukuun 120 100. Viime vuosi oli muutoinkin Savoy-teatterille menestyksekäs: ensi kertaa järjestetty Savoy JAZZFest keräsi salit täyteen ja sai kriitikoilta loistavat arviot. Muita yleisömenestyksiä olivat mm. maailmanmusiikkikonsertit, joiden esiintyjinä olivat The Mystery of Bulgarian Voices ja Gisela João, Fado Flamenco -esitykset, UMO Helsinki Jazz Orchestran lounaskonsertit sekä kotimaisten artistien Juha Tapion ja Anneli Saariston konsertit.

Helsingfors valdes till Finlands aktivaste kommun på Idrottsgalan i går17.1.2020 09:23:39 EETTiedote

Helsingfors är Finlands aktivaste kommun 2019 och tilldelades Uno-priset vid Idrottsgalan den 16 januari 2020 i går kväll. Helsingfors lyckades övertyga juryn med sin ambitiösa vilja att lösa problemet med orörlighet. Rörligheten har prioriterats i stadsstrategin och är därför en gemensam fråga för alla stadens tjänster. Rörligheten återspeglas i stadsbornas liv i såväl hemvården, daghemmen, stadsmiljön, skolorna som inom barnrådgivningen och biblioteken. Dessutom erbjuder stadens 100-åriga idrottstjänster upplevelser för stadsborna i form av mer än 10 miljoner årliga idrottsbesök.

Helsinki valittiin Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa17.1.2020 09:00:00 EETTiedote

Helsinki on Suomen Liikkuvin kunta vuonna 2019. Uno-palkinto luovutettiin kaupungille Urheilugaalassa 16.1.2020. Helsinki onnistui vakuuttamaan raadin kunnianhimoisella tahtotilallaan ratkaista liikkumattomuuden ongelma. Liikkuminen on nostettu kaupunkistrategian painopisteeksi ja siten kaikkien kaupungin palveluiden yhteiseksi asiaksi. Liikkuminen näkyy kaupunkilaisten elämässä niin kotihoidossa, päiväkodeissa, kaupunkiympäristössä, kouluissa, neuvoloissa, kuin kirjastoissakin. Lisäksi 100-vuotisjuhlaansa viettäneet liikuntapalvelut tarjoavat kaupunkilaisille elämyksiä vuosittain yli 10 miljoonan käyntikerran edestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme