Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Laajasalon uusi tekojää avattu

Jaa

Helsingissä on nyt kahdeksan tekojääkenttää, kun Laajasalon liikuntapuiston tekojääkaukalo on nyt luistelijoiden testikäytössä.

Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki
Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki

”Meillä on ollut Laajasalossa koko ajan tekemisen meininki, vaikka vähän vastoinkäymisiäkin tekojään tekemisessä on ollut. Muun muassa kaukaloa on tarvinnut siirtää, mutta nyt jää on luistelukunnossa. Ei muuta kuin tervetuloa liikkumaan”, summaa Laajasalon liikuntapuiston tiimiesimies Jarkko Rantanen.

Laajasalon tekojäälle ei ole pääsymaksua, ja kentällä on pelkästään yleisöluisteluvuoroja.

Laajasalon tekojääkaukalon yleisöluistelut:
maanantai klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu
tiistai klo 10.00-16.00 mailat sallittu, klo 16.00-21.30 pelkkä luistelu
keskiviikko klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu
torstai klo 10.00-16.00 mailat sallittu, klo 16.00-21.30 pelkkä luistelu
perjantai klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu
lauantai klo 10.00-16.00 mailat sallittu, klo 16.00-21.30 pelkkä luistelu
sunnuntai klo 10.00-16.00 pelkkä luistelu, klo 16.00-21.30 mailat sallittu

Helsingin kahdeksan auki olevaa tekojääkenttää: Brahenkenttä Kalliossa, Kontulan, Käpylän ja Oulunkylän tekojääkentät, Lassilan, Pukinmäen ja Laajasalon tekojääkaukalot sekä Rautatientorin Jääpuisto.

Jo olemassa olevien tekojäiden lisäksi Helsinkiin avautuu vielä lisäksi kaksi täysin uutta tekojääkenttää. Jätkäsaaren tekojääkentän sekä Lauttasaaren tekojääkaukaloiden valmistumisista ja avautumisaikatauluista tiedotetaan lisää myöhemmin.

Lisätiedot Laajasalon tekojääkaukalosta:
Jarkko Rantanen
Laajasalon liikuntapuiston tiimiesimies
puh. 040 334 5257, sähköposti jarkko.rantanen@hel.fi
Helsingin kaupunki
kulttuuri ja vapaa-aika / liikuntapalvelut

Avainsanat

Kuvat

Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki
Laajasalon upouudessa tekojääkaukalossa on riittänyt luistijoita heti avaamisen jälkeen. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

The BioArt exhibition Criss-Crossing Ecologies leads viewers to deeper questions about the ecosystem.31.7.2020 14:04:05 EESTPress release

This August, six internationally renowned BioArt artists come together to form the Criss-Crossing Ecologies exhibition at Annantalo. The environmental crisis has amplified the need to examine and reflect on our living environment – also through art. The exhibition is aimed for children and young people, providing opportunities to encounter and discuss complex and difficult topics responsibly, as a part of a multidisciplinary cultural education.

Utställningen Kors och tvärs om ekologin leder med hjälp av biokonst till djupare frågor kring ekosystemet31.7.2020 10:00:00 EESTTiedote

I Annegårdens galleri öppnas i augusti utställningen Kors och tvärs om ekologin med internationellt kända konstnärer. Miljökrisen har väckt ett behov av att undersöka och tänka kring vår levnadsmiljö, också genom konsten. Utställningen på Annegården är riktad till barn och unga och erbjuder möjligheter att bemöta komplicerade och svåra ämnen med hjälp av tvärkonstnärlig och -vetenskaplig kulturfostran.

Poikkipolkuja ekologiaan -näyttely johdattaa biotaiteen keinoin syvempiin kysymyksiin ekosysteemistä31.7.2020 10:00:00 EESTTiedote

Annantalon galleriassa avautuu elokuussa kansainvälisesti tunnettujen biotaiteilijoiden näyttely Poikkipolkuja ekologiaan. Ympäristökriisi on herättänyt tarpeen tutkia ja miettiä elinympäristöämme myös taiteen kautta. Annantalon erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu näyttely antaa mahdollisuuksia kohdata monimutkaisia ja vaikeitakin aiheita osana vastuullista poikkitaiteellista ja -tieteellistä kulttuurikasvatusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme