Vaasan kaupunki - Vasa stad

Laajat koronarokotukset aloitetaan sitten, kun rokotteita on riittävä määrä

Jaa

Vaasan kaupunki on valmis aloittamaan väestörokotukset välittömästi, kun riittävä määrä rokotetta saadaan Suomeen ja Vaasaan. Kun laajat väestörokotukset aloitetaan, niistä tiedotetaan sekä lehdissä että Vaasan kaupungin verkkosivuilla.

– Rokotukset on nyt aloitettu tehostetussa palveluasumisessa ja niissä henkilöryhmissä, jotka ovat riskissä saada vaikeita taudinkuvia tai joiden työpanos on ratkaiseva terveyden- ja sosiaalihuollon toiminnan turvaamisessa, kertoo johtava lääkäri Heikki Kaukoranta.

Rokotusten alkamisen jälkeenkin ovat yleiset varotoimet, kuten kasvomaskien käyttö, käsien pesu ja sosiaalisten kontaktien rajoittaminen voimassa, kunnes tartuntariski on riittävän alhainen.

Katso THL:n suositukset rokotusjärjestyksestä tästä.

Tietoa koronaviruksesta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme