Yliopiston Apteekki

Lääkkeiden ostaminen verkosta on nelinkertaistunut

Jaa

Koronapandemian aikana lääkkeiden ostaminen verkosta on nelinkertaistunut Yliopiston Apteekin verkkokaupassa ya.fi. Moni on ostanut lääkkeitä verkosta ensimmäistä kertaa.

Verkkoasioinnin nopeaan kasvuun on reagoitu Yliopiston Apteekissa kouluttamalla farmaseutteja verkkofarmaseuteiksi. Asiakkaita palvelee verkossa nyt lähes 90 asiantuntijaa.

- Erityisesti reseptilääkkeiden ostaminen on kasvanut voimakkaasti. Moni on ostanut reseptilääkkeitä verkosta ensimmäistä kertaa ja kehunut palvelun helppoutta, tietopalvelupäällikkö Katariina Lehtinen sanoo.

Yliopiston Apteekin asiantuntijat palvelevat asiakkaita puhelimitse ympäri vuorokauden ja chatissa joka päivä klo 7–24. Lääkkeiden ostaja keskustelee aina farmaseutin kanssa ja saa neuvoja lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön.

- Meillä on paljon asiakkaita, jotka asioivat läheistensä puolesta apteekissa ja verkkoapteekissa. On hienoa huomata, kuinka ihmiset haluavat auttaa toisiaan, Katariina Lehtinen sanoo.

Vuonna 2019 Yliopiston Apteekin verkkokaupan ya.fi kävijämäärä oli yli 9 miljoonaa ja myynti 9,5 miljoonaa euroa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Verkkoapteekki ya.fi uudistui – asiointi entistä helpompaa ja nopeampaa16.3.2021 12:45:00 EET | Tiedote

Yliopiston Apteekki tekee tinkimättömästi työtä erinomaisen asiakaskokemuksen edistämiseksi apteekeissa ja verkossa. Verkkoapteekin ya.fi myynti 2,5-kertaistui ja kävijämäärä kasvoi 12 miljoonaan vuonna 2020. Uusi verkkokauppa-alusta tekee asioinnista entistä helpompaa, nopeampaa ja sujuvampaa. - Verkkoapteekin haku-, selaus- ja suodatustoiminnot ovat uudistuneet. Asiakas voi poimia ostoskoriinsa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Verkkomaksut Klarnan kautta mahdollistavat joustavat maksutavat sekä kahden viikon korottoman ja kuluttoman maksuajan, kiteyttää verkkokaupasta ya.fi vastaava johtaja Joni Kataja. - Haluamme jatkuvasti parantaa ja yhdenmukaistaa asiakaskokemustamme, joka on valittu useita vuosia yhdeksi Suomen parhaista. Verkkoapteekissa ya.fi haluamme tarjota helppoa, nopeaa ja sujuvaa asiointia sekä henkilökohtaista palvelua ja lääkeneuvontaa, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo. Yliopiston Apteekin verkko-osoitteet ya.fi ja yliopistonapteekki.fi säilyvät käytössä ennalla

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme