Espoon kaupunki - Esbo stad

Laaksolahteen ja Puolarmaariin tulee talveksi tekojäät

Jaa

Espooseen tulee tänä talvena kaksi tekojäätä lisää, kun Laaksolahden urheilupuistoon ja Puolarmaariin valmistuu tekojäät. Lisäksi Espoonlahden tekojää laajenee.

Espoossa on tämän jälkeen yhteensä jo yhdeksän tekojäätä: Espoonlahti, Keski-Espoo, Juvanpuisto, Laaksolahti, Leppävaara, Puolarmaari, Tapionkenttä, Tapiolan Jääpuutarha ja Säterinniitty.

Tekojään teko voidaan aloittaa, kun vuorokauden keskilämpötila pysyy alle +4°C:ssa. Tekojäillä luistelu on maksutonta.

Espoonlahden uimahallin laajennusosan halutaan toteutuvan

Liikunta- ja nuorisolautakunta esittää, että Espoonlahden uimahallin peruskorjauksen yhteydessä toteutetaan myös laajennusosa, joka sisältää mm. hyppy-, monitoimi- ja ulkoaltaan. Aikaisemmin suunnitellusta poiketen peruskorjaus on nyt suunniteltu toteutettavan ilman laajennusosaa.

- Tuntuu hassulta, että peruskorjaus toteutetaan täysin 'torsona'. Kun peruskorjaus nyt kerran tehdään, niin tehdään se sitten kunnolla, sanoo liikunta ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen.

Luukin leirikeskuksen peruskorjaus toteutuu supistetusti

Luukin leirikeskuksen vanha rakennus peruskorjataan suunnitelmien mukaisesti. Investointiohjelman määrärahat eivät riitä uuden majoitusrakennuksen toteuttamiseen.

- Aiempien suunnitelmien mukaan vanhassa rakennuksessa olisi ollut suuret toiminnalliset tilat ja uusi erillinen rakennus oli suunniteltu majoitukseen. Nyt kun erillinen rakennus poistettiin suunnitelmista ja majoitustilat tehdään olemassa olevaan rakennukseen, rajoittaa se tilojen käyttömahdollisuuksia oleellisesti. Pelkään pahinta, mutta toivon tietysti parasta, että erillinen majoitusrakennus toteutetaan myöhemmin, harmittelee Heidi Luukkanen.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista:
http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com
Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 28.10.202028.10.2020 21:12:53 EETTiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta hyväksyi kokouksessaan suomenkielisten lukioiden aloituspaikkamäärät lukuvuodeksi 2021-2022. Aloituspaikkoja varataan aikaisempia vuosia enemmän niin määrällisesti kuin suhteessa peruskoulun päättävän ikäluokan kokoon. Lautakunta päätti lisäksi, että Keski-Espoon oppilasalue ja Pohjois-Espoon oppilasalue yhdistetään 1.1.2021 lukien. Oppilasalueen nimeksi tulee Keski- ja Pohjois-Espoon oppilasalue.

Työtä yhdessä 2020 -tapahtuma luotasi kuntien uutta roolia työllisyydenhoitajana: Ensi vuonna yhä useampi työtön saa työnhakupalvelunsa TE-toimiston sijaan kunnalta23.10.2020 08:25:05 EESTTiedote

Helsinki, Espoo ja Vantaa järjestivät 21.10.2020 verkkotapahtuman Työtä yhdessä 2020, jossa nostettiin esiin työllisyydenhoidon ajankohtaisia teemoja. Tapahtuma oli kolmen suuren kaupungin lähtölaukaus tammikuussa 2021 käynnistyville työllisyyden kuntakokeiluille. Työvoimapalvelujen uudistaminen on mitä ajankohtaisin aihe suomalaisen työelämän ollessa murroksessa digitalisaation, globalisaation ja koronapandemian vuoksi. Tapahtuman pääpuhujia olivat työministeri Tuula Haatainen ja teknologiavaikuttaja Taneli Tikka. Päivän kestävän livelähetyksen juonsi André Noël Chaker. Kuntatalolta lähetettyyn tapahtumaan osallistui työministerin, kuntapäättäjien ja yritysten edustajien ohella yli 2500 osallistujaa verkkovälitteisesti eri puolilta Suomea. Puheenvuorot löytyvät Kunta-TV:n sivuilta tallenteina viikolla 44/2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme