Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lähde sauvakävelylle tai jumppaa kotona: tarjoamme maksutonta ulkoliikuntaa sekä virtuaalijumppia!

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden ohjattu ryhmäliikunta jatkuu maalis- ja huhtikuussa ulkoliikuntapainotteisella toiminnalla. Ohjatut ulkoliikuntatunnit ovat kaikille maksuttomia. Myös virtuaalijumppia on tarjolla joka viikko.

Liikuntapalveluiden järjestämät sisäliikuntatunnit ovat koronarajoitusten vuoksi olleet tauolla syksystä saakka. Nyt on sen sijaan tarjolla kahvakuulaa, keppijumppaa sekä kävelyä ja sauvakävelyä pienellä porukalla ulkona. Katso aikataulut ja ilmoittaudu mukaan: www.vaasa.fi/ryhmaliikunta

Ulkoliikunnan lisäksi liikuntapalvelut tarjoaa virtuaalisia jumppia somekanavillaan Facebookissa ja Youtubessa.

Omat kahvakuulat ja jumppakepit mukaan

Myös ulkoliikuntatunneilla noudatetaan kokoontumisrajoituksia ja turvavälimääräyksiä sekä suositellaan kasvomaskien käyttöä. Kullekin tunnille mahtuu mukaan voimassa olevien henkilörajoitusten mukaisesti viisi ensimmäisenä ilmoittautunutta.

- Suosittelemme ottamaan mukaan omat jumppavälineet, esimerkiksi sauvakävelyyn soveltuvat sauvat ja kahvakuulaan omat kuulat. Kaikki tunnit sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille, liikuntasuunnittelija Siv Aro kertoo.

Ulkoliikuntaan ilmoittaudutaan puhelimitse, katso tarkemmat tiedot: www.vaasa.fi/ryhmaliikunta

Liikuntapalveluiden tarjoamat perheliikunta, perheluistelu ja kouluissa järjestettävät Action-liikuntakerhot ovat tauolla toistaiseksi, aluehallintoviraston koronarajoitusten mukaisesti.

Yhteyshenkilöt

liikuntasuunnittelija Siv Aro, puh. 040 721 97 60, siv.aro@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme