Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lähde sauvakävelylle tai keppijumppaan: tarjoamme maksutonta, ohjattua ulkoliikuntaa

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden ohjattu ryhmäliikunta jatkuu 1.2.2021 alkaen uudella ulkoliikuntapainotteisella toiminnalla. Ohjatut ulkoliikuntatunnit ovat kaikille maksuttomia.

Kuva: Siv Aro
Kuva: Siv Aro

Liikuntapalveluiden järjestämät sisäliikuntatunnit ovat koronarajoitusten vuoksi olleet tauolla syksystä saakka. Helmikuun alusta alkaen on nyt sen sijaan tarjolla kahvakuulaa, keppijumppaa sekä kävelyä ja sauvakävelyä pienellä porukalla ulkona.

- Liikkuminen on todella tärkeää, joten haluamme somekanavillamme pyörivien virtuaalijumppien lisäksi tarjota myös ulkoliikuntaa. Meillä on ihana talvi, paljon lunta ja pikku pakkanen. Nautitaan siitä yhdessä ja liikutaan ulkona, kehottaa liikuntasuunnittelija Siv Aro.

Omat kahvakuulat ja jumppakepit mukaan

Myös ulkoliikuntatunneilla noudatetaan kokoontumisrajoituksia ja turvavälimääräyksiä sekä suositellaan kasvomaskien käyttöä. Kullekin tunnille mahtuu mukaan yhdeksän ensimmäisenä ilmoittautunutta.

- Suosittelemme ottamaan mukaan omat jumppavälineet, esimerkiksi sauvakävelyyn soveltuvat sauvat ja kahvakuulaan omat kuulat. Kaikki tunnit sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille, Aro kertoo.

Ulkoliikuntaan ilmoittaudutaan puhelimitse, katso tarkemmat tiedot: www.vaasa.fi/ryhmaliikunta

Aho kertoo, että jos innokkaita liikkujia löytyy, ulkoliikuntaa lisätään mahdollisuuksien mukaan kevään edetessä.

Liikuntapalveluiden tarjoamat perheliikunta, perheluistelu ja kouluissa järjestettävät Action-liikuntakerhot ovat tauolla 14.2. saakka, aluehallintoviraston koronarajoitusten mukaisesti.

Yhteyshenkilöt

liikuntasuunnittelija Siv Aro, puh. 040 721 97 60,siv.aro@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Siv Aro
Kuva: Siv Aro
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme