HSL Helsingin seudun liikenne

Lähijunien aikataulut vaihtuvat 30.8. - myös ratatöihin liittyneet poikkeukset päättyvät

Jaa

HSL:n lähijunien aikataulut vaihtuvat maanantaina 30.8.2021 samalla kun Pukinmäen ratatöistä johtuneet poikkeukset päättyvät.

HSL:n lähijunien aikataulut vaihtuvat maanantaina 30.8.2021 kun Pukinmäen ratatöistä johtuneet poikkeukset päättyvät. Lähijunien vuorovälit tihenevät samalla normaaleiksi.

Töiden valmistuttua ja raiteiden vapauduttua käyttöön, kaikki Kehäradan I- ja P-junat voivat taas pysähtyä normaalisti Pukinmäessä, Malmilla, Tapanilassa sekä Puistolassa. Myös Keravan suunnan K-junat kulkevat maanantaista alkaen normaalisti. Junat siis liikennöivät koko matkan Helsingistä Keravalla ja takaisin kaikkina vuorokauden aikoina.

Lisäksi samassa yhteydessä toteutetaan muitakin muutoksia aikatauluissa; esimerkiksi I- ja K-junien tiheä 10 minuutin vuoroväli alkaa maanantaista lauantaihin aikaisemmin ja jatkuu iltaisin pidempään.

VR:n D-, R-,T- ja Z-lähijunien liikenne vaihtoi aikatauluja jo aiemmin 16.8. mutta yhdelle Z-junalle tulee aikataulumuutos 30.8. alkaen: aamun ensimmäinen Z-juna Helsinkiin aikaistuu kolmella minuutilla Tikkurilan ja Helsingin välillä.

Kesän aikana lähijunaliikenteeseen vaikutti Pukinmäen siltatöiden lisäksi myös Keravan asetinlaitteen käyttöönotto, joka valmistui 16.8. sekä edelleen Helsingin päärautatieasemalla käynnissä oleva Kaisantunnelin työmaa.

Tarkemmat juna- ja reittikohtaiset tiedot aikatauluista 30.8. alkaen löytyvät HSL-sovelluksesta ja Reittioppaasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joona Packalén, informaatiosuunnittelija
joona.packalen@hsl.fi, 040 573 1283

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 390 työntekijää ja liikevaihto noin 700 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain yli 370 miljoonaa matkaa, mikä on 66 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme