Suomen Mielenterveysseura ry

Lahjoita mielenrauhaa jouluksi!

Jaa

Lähes jokainen kohtaa mielenterveyden haasteita elämässään. Jotta yhä useampi voi saada ajoissa apua ja tukea, tarvitaan varoja. Suomen Mielenterveysseuran Lahjoita mielenrauhaa -joulukampanja kerää varoja mielenterveyden edistämiseen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen.

”Kun pimeys vyöryy päälle, täytyy suojella ilon lähteitä”
Jari Sarasvuo

”Se, että sairastut masennukseen ei tarkoita sitä, että se määrittää sua koko loppuelämän”
Jenni Rotonen

Lähes jokainen kohtaa mielenterveyden haasteita elämässään. Joka toinen kärsii mielenterveyden häiriöistä joskus elämänsä aikana. Jotta yhä useampi voi saada ajoissa apua ja tukea, tarvitaan varoja.

Suomen Mielenterveysseuran Lahjoita mielenrauhaa -joulukampanja kerää varoja mielenterveyden edistämiseen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen.

Kampanjalle kasvot antavat bloggaaja Jenni Rotonen, yhteiskuntavaikuttaja Saara Sarvas, yritysjohtaja Jari Sarasvuo, muusikko Herra Ylppö ja näyttelijä Aku Hirviniemi. He ovat puhuneet avoimesti mielenterveydestä ja sen haasteista. Nyt he haluavat lahjoittaa mielenrauhaa ja tukea kampanjaa.

Lahjoita mielenrauhaa -kampanja on suunniteltu ja toteutettu pro bono -yhteistyönä mainostoimisto TBWA\Helsingin kanssa.

Mielenterveyttä edistävä kampanja kerää yksityisten henkilöiden lisäksi lahjoituksia yrityksiltä ja yhteisöiltä. Samalla lisätään avointa keskustelua mielenterveydestä ja vähennetään mielenterveyden haasteisiin liittyvää stigmaa Suomessa.

Jokainen lahjoitus käytetään kriisiauttamiseen ja mielenterveyden edistämiseen. Kenen tahansa mieli voi uupua ja särkyä. Yhdessä voimme lisätä mielenrauhaa. Sinä voit auttaa – lahjoita!

lahjoitamielenrauhaa.fi


Lisätietoja kampanjasta

Mervi Saikkonen
Varainhankintapäällikkö, Suomen Mielenterveysseura
050 3612828, mervi.saikkonen@mielenterveysseura.fi

Sari Aalto-Matturi
Toiminnanjohtaja, Suomen Mielenterveysseura
0400 508 234, sari.aalto-matturi@mielenterveysseura.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Mielenterveysseura ry
Suomen Mielenterveysseura ry
Maistraatinportti
00240 HELSINKI

(09) 615 516http://www.mielenterveysseura.fi

Suomen Mielenterveysseura tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. Mielenterveysseura puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Seura koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia. Mielenterveysseuran toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Mielenterveysseura ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme