Ab LL International OyAb LL International Oy

Laihdutuslääkkeet mullistavat painonhallinnan verkkovalmennukset

Jaa

Tammikuussa lanseerataan Suomen ensimmäinen painonpudotusohjelma verkossa, jossa lääkkeet ja painonhallinnan sekä terveydenhuollon ammattilaiset ovat laihdutuksen apuna.

Suomen Painoklinikan ylilääkäri André Heikius on työskennellyt painonhallinta-asiakkaiden kanssa yli kymmenen vuoden ajan. Viime vuosien aikana laihdutuslääkkeet ovat tulleet koko ajan yhä enemmän avuksi pysyvään elämäntapamuutokseen.

“Elämäntapamuutos on hankala yhdistää arjen haasteisiin, koska se vaatii huomiota ja aikaa - ja siksi odotamme hyviä tuloksia tästä uudesta ohjelmasta, joka on todella helppo yhdistää omaan arkeen. Lisäksi on hienoa, että voimme tarjota ohjelmaan osallistujille lääkehoidon avuksi painonpudotukseen - heille, kenelle se soveltuu.” André Heikius kertoo.

Moni miettii tammikuussa laihdutuskuurin aloittamista ja lehdet ovat täynnä erilaisia pikadieettejä, joiden vaikutus ei usein ulotu tammikuuta pidemmälle. Kuitenkin vain neljännes yli 30 vuotiaista suomalaisista on normaalipainoisia, vaikka tarjolla on enemmän keinoja laihduttamiseen, kuin koskaan aiemmin. Lyhyet dieetit eivät siis ole ratkaisu suomalaisten ylipainoon.

“Tämä ei ole pikadieetti tai perinteinen verkkovalmennus, jossa keskitytään laskemaan kaloreita ja liikkumaan riittävästi. Tämä on pysyvä elämäntapamuutos, jossa saat painonhallinnan ammattilaiset tueksi laihdutukseen.” Ab LL International Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Hannula sanoo. “Olemme innoissamme yhteistyöstä Suomen Painoklinikan kanssa ja uskomme, että tämä ohjelma tulee mullistamaan verkkovalmennukset ja mikä tärkeintä - auttamaan ihmisiä voimaan paremmin!”

Video (2min) André Heikius: lääketiede yhdistyy painonhallinnan verkkovalmennukseen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anu Pellas, Hyvinvointiklinikka
Ab LL International Oy
044 290 5515
anu@treenikaverit.fi
www.hyvinvointiklinikka.fi

André Heikius, ylilääkäri
Suomen Painoklinikka
040 487 7717
andre.heikius@painoklinikka.fi
www.painoklinikka.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ab LL International Oyhttp://www.hyvinvointiklinikka.fi

Hyvinvointiklinikka on osa Ab LL International Oy:n (LLI) liiketoimintaa. LLI vastaa Hyvinvointiklinikan lisäksi EasyFit ja LadyLine -ketjujen sekä Treenikaverit -fb-yhteisön toiminnasta. LLI:llä on 44 kuntosalia eri puolella Suomea ja se liikuttaa yli 70 000 suomalaista joka kuukausi.

Suomen Painoklinikka on suomalainen lääkärikeskus ja ylipainon hoidon asiantuntijayritys, joka tuottaa painonhallintaan liittyvien lääkäri- ja terveydenhuollon ammattilaisten etävastaanottopalveluja sekä ryhmäterapiapalveluja. Painoklinikka on suomalainen edelläkävijä lihavuuden hoidossa painoterveyden kehittäjänä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.