Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Laitoimme paremmaksi: S-market Somero uudistui asiakastoiveiden mukaisesti

Jaa

S-market Somero on uudistunut ja uudistusta juhlistetaan 12.6.2020 alkaen kesän mittaan. Myymälään on tuotu S-marketin raikas uusi ilme, ympäristöystävällinen ja energiapihi kalusto sekä juuri somerolaisten toivomia palveluita.

Uudistamisen myötä somerolaiset saavat nyt uuden ilmeen mukaisen, raikkaan skandinaavisen oman kaupan. ”Kaupan ilme muuttui viihtyisämmäksi, kun se uusittiin lattiasta kattoon. Valikoiman suunnittelun pohjana oli alueen asukkaiden toiveet ja ostotottumukset, joita kuunnellaan edelleenkin herkällä korvalla, kuten aina on tehty. Otamme edelleen asiakkaiden turvallisuuden huomioon ja siksi juhlistamme avausta mm. pitkäkestoisilla eduilla, jotta uutta kauppa voi tulla ihastelemaan, kun se parhaiten omaan aikatauluun sopii”, kertoo S-market Someron myymäläpäällikkö Kari Määttä.

”S-market kuunteli asiakkaiden toiveita myymälän uudistuksen suhteen jo vuosien mittaan asiakaspalautteita kuunnellen ja tulos on nyt kaikkien nähtävillä. Myymälässä on nyt entistäkin herkullisempi hedelmä- ja vihannesosasto, uusi paistopiste tuo lisää vaihtoehtoja leipävalikoimiin ja mehustamosta saa tuoreena puristetun mehun matkaan mukaan. Panimotuotteisiin tehtiin myös laajennusta, ja valikoimissa on nyt runsaasti paljon toivottuja pienpanimotuotteita. Näiden lisäksi nopeaan syömiseen on panostettu lisäämällä take away -palveluita. Paikallisia tai lähellä tuotettuja tuotteita valikoimissa on useita kymmeniä ja onhan S-marketien valikoimien tuotteista perinteisestikin yli 80 % kotimaisia”, jatkaa Määttä.

Tuleva uudistus helpottaa ja nopeuttaa asioimista sekä parantaa asiakaspalvelun nopeutta mm. vielä tulossa olevien itsepalvelukassojen ansiosta. Itsepalvelukassat saadaan käyttöön kesän jälkeen.

Entistä vihreämpi S-market

Ympäristövastuun painoarvo toiminnassamme kasvaa hurjaa vauhtia, mutta onneksi olemme tehneet asian parissa pitkään töitä. Energiaa käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja sekin vain uusiutuvista energialähteistä. Nyt uudistuvan Someron S-marketin suunnittelussa keskeisenä teemana on kestävää kehitystä tukevat ratkaisut: Muun muassa ledvalot ja ovelliset ja erittäin energiatehokkaat kylmäkalusteet säästävät energiaa. Myymälään rakennettiin myös CO2-kylmälaitos, jossa käytetään hiilidioksidia ympäristöystävällisenä ja turvallisena kylmäaineena. Tehokkailla ratkaisuilla myymälän energiankulutus likimain puolittuu entisestä.

Myös kaikki ennestään tutut lisäpalvelut palvelevat edelleen. ”Osuuskaupalle on tärkeää kehittää paikallisten ihmisten omistaman kaupan palveluja”, toteaa salonseudun S-marketeista ja Saleista vastaava ryhmäpäällikkö Juha Roos.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:  
ryhmäpäällikkö, S-marketit ja Salet salonseudulla, Juha Roos, puh. 044 7705 549

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO:n ravintola Antonio ja kahvila Figaro kauppakeskus Plazassa avattiin täysin uudistuneina17.9.2020 13:58:38 EESTTiedote

Kun Antonio saapui Suomeen reilu parikymmentä vuotta sitten, kirjattiin uusi menu SSO:n ravintolahistoriaan. Antonio syntyi palosta luoda jotain uutta ja erilaista siihen maailmaan. Meksikolainen ruokakulttuuri ja sen lämminhenkisyys kiehtoi suomalaisia, ja näin Salon Seudun Osuuskauppa perusti oman pienen ”casan” Plazan kauppakeskukseen. Antonio on jakanut suomalais-meksikolaista ravintolan ilosanomaa vuodesta 1992. Vuosien saatossa Antonio löysi paikkansa paikallisten ja matkailijoiden sydämissä. Antonio oli remontissa kesäkuun alusta lähtien. Tänä aikana kaivettiin lattiat ylös, kaadettiin seiniä ja rakennettiin uusia. Remontille oli tilausta jo pelkästään ilmeen päivittämisen takia. Baaritiski on kutsuvasti keskeisellä paikalla ravintolasalia. Keskeisyydessä tärkeintä on ollut asiakkaan tavoitettavuus ja idea siitä, että haluamme olla keskellä elämää, lähellä ja avoin kaikille. Samalla uudistui kauppakeskuksen keskeinen kahvila Figaro. Istuinalueiden suunnittelussa haluttiin rakent

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme