Lakea Oy

Lakea Kalevan kisojen pääyhteistyökumppaniksi

Jaa

Asumisen ammattilainen Lakea Oy on vuoden 2017 Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani. Yleisurheilutapahtuman tukeminen on Lakealle kunnia-asia.

Lakea on heinäkuussa 2017 järjestettävien Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani.
Lakea on heinäkuussa 2017 järjestettävien Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani.

- Kun omassa maakunnassa järjestetään jotain tällaista, kyllä meidän kuuluukin olla mukana. Onhan Lakea kuntien omistama yhtiö, ja ilman muuta arvostamme sitä, että maakuntaan saadaan valtakunnalliset yleisurheilukilpailut, Lakea Oy:n toimitusjohtaja Timo Mantila sanoo. 

Lakea ja Kalevan kisoja isännöivä Seinäjoen Seudun Urheilijat julkistivat tapahtuman pääyhteistyökumppanin tänään. Kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Olli-Pekka Karjalainen sanoo kumppaneiden merkityksen olevan urheilutapahtumalle suuri.

- 100-vuotiaan Suomen Kalevan kisat ovat valtava ponnistus paitsi seuralle myös koko alueelle. Siksi on upeaa huomata, miten hyvin yritykset ovat lähteneet mukaan tähän projektiin. Lakean voimakas sitoutuminen vahvana alueellisena toimijana näihin kisoihin on meille paras mahdollinen signaali. Se kannustaa jatkamaan kovaa työntekoa tapahtuman eteen.

Seinäjoen Seudun Urheilijat ja maakunnan muut liikuntaseurat ovat innokkaasti mukana suurtapahtuman järjestämisessä. Vapaaehtoisten määrä nousee useampaan sataan.

- Kaikilla on halu järjestää unohtumattomat kisat. Ihmisiä motivoi ennen kaikkea se, että hyödyn näiden kisojen taloudellisestakin onnistumisesta saavat tuhannet alueen yleisurheilua harrastavat lapset ja nuoret. Se jos mikä nostaa yhteishenkeä, Karjalainen iloitsee.

Kalevan kisat on vuosittain järjestettävä yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailu. Tapahtuman pitopaikka vaihtelee. Viime vuonna kisa miteltiin Oulussa, jossa yleisömäärä kipusi 28 000 kävijään.

- Tulossa on varmasti hieno, valtakunnan näkyvyyttä kerääävä tapahtuma, jossa on paljon koettavaa. Itse odotan kiinnostuneena erityisesti naisten seiväshyppyä ja tietenkin keihäänheittoa, Lakean Timo Mantila sanoo.

Kalevan kisat 2017 järjestetään Seinäjoella 20.–23.7.2017.

Lisätietoja:

Timo Mantila
Toimitusjohtaja, Lakea Oy
p. 050 581 8097
timo.mantila@lakea.fi

Johanna Manninen
Pääsihteeri, Kalevan Kisat 2017
Toiminnanjohtaja, Seinäjoen Seudun Urheilijat ry
p. 040 556 7040
johanna.manninen@kalevankisat2017.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.lakea.fi

Lakea Oy on 15 pohjalaisen kunnan omistama yhtiö, joka rakennuttaa valtakunnallisesti asuntoja sekä omaan omistukseen että tarjoaa monipuolista rakennuttajapalvelua muille toimijoille. Lakea Isännöinti tarjoaa laadukkaita isännöintipalveluja ja vastaa vuokraustoiminnasta. Lakealla on toimipisteet Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Yhtiö täytti viime vuonna 40 vuotta.

Avainsanat

Kuvat

Lakea on heinäkuussa 2017 järjestettävien Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani.
Lakea on heinäkuussa 2017 järjestettävien Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani.
Lataa
Logo: Lakea Oy
Logo: Lakea Oy
Lataa
Logo: Kalevan kisat 2017
Logo: Kalevan kisat 2017
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lakea Oy
Lakea Oy
Koulukatu 22, PL 32
60101 SEINÄJOKI

http://www.lakea.fi

Lakea Oy on rakennuttamiseen, asuntojen myyntiin ja vuokraukseen sekä isännöintiin erikoistunut rakennusyhtiö. Olemme uusien asumisratkaisujen kehittäjä ja puukerrostalorakentamisen edelläkävijä. 45 toimintavuotemme aikana olemme rakennuttaneet Suomeen yli 12500 asuntoa. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. lakea.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lakea Oy

Mediakutsu: Lakean uusi konsepti mullistaa rakennusalan - julkistustilaisuus 14.6. Finlandia-talolla2.6.2017 10:30:00 EEST | Kutsu

Arvoisa toimitus, LAKEA OY:LLÄ ON ILO KUTSUA TEIDÄT UUDEN RAKENNUSKONSEPTIN JULKISTUSTILAISUUTEEN keskiviikkona 14.6. klo 12-14 Finlandia-talolle (Veranda 4) osoitteeseen Mannerheimintie 13 E, 00100 Helsinki Tilaisuudessa Lakea Oy esittelee uuden, ainutlaatuisen puukerrostalorakentamisen konseptinsa, joka yhdistää betoni- ja puurakentamisen ennennäkemättömällä tavalla. Lakean yhteistyökumppaneidensa kanssa kehittämä rakentamiskonsepti parantaa rakentamisturvallisuutta ja rakentamisen laatua sekä mahdollistaa moduulirakentamisen sarjatuotannon myös puurakentamisessa. Lakea on hakenut patenttia kehittämälleen innovaatiolle. Ensimmäisen uudella menetelmällä rakennettavan kuusikerroksisen talon rakennustyöt alkavat syksyllä. Ohjelma: - Tilaisuuden avaus, Lakean toimitusjohtaja Timo Mantila - Puurakentamisen nykytila Suomessa, asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen - Sydänpuu-konseptin esittely, Lakean tekninen johtaja Veikko Jokimäki, arkkitehti ja ympäristötaiteilija Ma

Mediakutsu, muistutus: Lakean uusi konsepti mullistaa rakennusalan - julkistustilaisuus 14.6. Finlandia-talolla2.6.2017 10:30:00 EEST | Kutsu

Arvoisa toimitus, LAKEA OY:LLÄ ON ILO KUTSUA TEIDÄT UUDEN RAKENNUSKONSEPTIN JULKISTUSTILAISUUTEEN keskiviikkona 14.6. klo 12-14 Finlandia-talolle (Veranda 4) osoitteeseen Mannerheimintie 13 E, 00100 Helsinki Tilaisuudessa Lakea Oy esittelee uuden, ainutlaatuisen puukerrostalorakentamisen konseptinsa, joka yhdistää betoni- ja puurakentamisen ennennäkemättömällä tavalla. Lakean yhteistyökumppaneidensa kanssa kehittämä rakentamiskonsepti parantaa rakentamisturvallisuutta ja rakentamisen laatua sekä mahdollistaa moduulirakentamisen sarjatuotannon myös puurakentamisessa. Lakea on hakenut patenttia kehittämälleen innovaatiolle. Ensimmäisen uudella menetelmällä rakennettavan kuusikerroksisen talon rakennustyöt alkavat syksyllä. Ohjelma: Tilaisuuden avaus, Lakean toimitusjohtaja Timo Mantila Puurakentamisen nykytila Suomessa, asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen Sydänpuu-konseptin esittely, Lakean tekninen johtaja Veikko Jokimäki, arkkitehti ja ympäristötaiteilija Marco Ca

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme