Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan aluevaltuusto kokoontuu tiistaina 19.4.2022

Jaa

Länsi-Uudenmaan aluevaltuuston seuraava kokous järjestetään 19.4.2022 kello 17.30 hybridikokouksena Raaseporissa ja Espoossa.

Aluevaltuusto kokoontuu tiistaina 19.4. kokoukseen, jossa valtuutettuja on paikan päällä Raaseporissa, Seminaarikoulussa (Latokartanonkatu 1-3) ja hybridisti etäyhteydellä.

Aluevaltuusto saa päätettäväkseen HUS-yhtymän perussopimuksen hyväksymisen. Lisäksi muutosjohtajan katsauksessa käsitellään hyvinvointialueen ajankohtaisia asioita.

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai tallenteena Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Kokouksen jälkeen aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéll keskustelee kokouksen annista varapuheenjohtaja Maria Guzeninan kanssa. Katso suora lähetys tai tallenne Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Aluevaltuusto kokoontuu eri puolilla Länsi-Uuttamaata. 17.5. aluevaltuuston kokous on Kirkkonummella ja 16.6. Hangossa.

Kokousaineistot:

Kokouksen esityslista

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarno LimnéllLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja / Ordförande för Västra Nylands välfärdsområdesfullmäktige

Puh:040 527 6173jarno.limnell@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme