Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue linjasi ICT-hankintojen ja kehitysvammaisten palvelujen valmistelua

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin teki periaatelinjauksen talous- ja palkkahallinnon perustoimintojen järjestämisestä.

Hyvinvointialue päätti liittyä Sarastia Oy:n osakkaaksi. Sen lisäksi päätettiin periaatelinjauksena, että talous- ja palkkahallinnon perustoimintojen järjestämistä valmistellaan Sarastian tuottamana. Varsinaisen talous- ja palkkahallinnon peruspalveluiden järjestämispäätöksen ja siihen liittyvät hankintapäätökset tekee aluevaltuusto.

Merkittiin tiedoksi selvitys kehitysvammaisten erityispalvelujen valmistelun tilanteesta. Asiantuntijaryhmän näkemyksen mukaan erityispalveluiden keskittäminen HUS-yhtymälle tarjoaa parhaat edellytykset palvelujen jatkuvuudelle siirtymävaiheessa. Väliaikainen valmistelutoimielin totesi kannattavansa esitettyä järjestämistapaa. Järjestämisvastuusta voidaan sopia myöhemmin HUS-järjestämissopimuksen laatimisen yhteydessä.

Muut päätökset tehtiin esitysten mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna SvahnLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja / Ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Puh:050 544 6535sanna.svahn@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue
www.lu-palvelut.fi/valfardsomrade
www.lu-palvelut.fi/wellbeingservicescounty

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme