Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue solmii ICT-ratkaisuihin liittyviä puitesopimuksia

Jaa

Määräaikaisten puitesopimusten piirissä ovat mm. loppukäyttäjä- ja päätelaitepalvelut, konesalipalvelut sekä tietoliikenne-, puhelinliikenne- ja integraatioratkaisut.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin päätti solmia ICT-ratkaisuihin liittyvät puitesopimukset Kuntien Tiera Oy:n kanssa (mm. loppukäyttäjä- ja päätelaitepalvelut sekä konesalipalvelut) ja Istekki Oy:n kanssa (mm. tieto- ja puheliikenne sekä integraatioratkaisut). Lisäksi Istekki Oy:n kanssa solmitaan puitesopimusta täydentävät erilliset tietojenkäsittely- ja tietoturvasopimukset osapuolten välille.

Kumpikin puitesopimus on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Puitesopimuksilla sovitaan yhteistyön yleisistä ehdoista ja käytännöistä. Puitesopimusten perusteella Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ei ole määräostovelvoitetta palveluihin. Mahdollisista projekti- ja palvelutoimituksista laaditaan erilliset hankintapäätökset ja hankintasopimukset.

Lisäksi päätettiin solmia Istekki Oy:n kanssa tietoliikennepalvelujen tuottamiseen liittyvä esisopimus, joka on voimassa enintään 31.7.2022 saakka.

Väliaikainen valmistelutoimielimen seuraavat kokoukset ovat 9.12.2021, 17.12.2021 (tarvittaessa), 14.1.2022, 28.1.2022 ja 11.2.2022. Väliaikaisen valmistelutoimielimen toimikausi päättyy, kun aluevaltuusto on valittu ja aluevaltuuston asettama aluehallitus on aloittanut toimintansa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna SvahnLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja / Ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Puh:050 544 6535sanna.svahn@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Espoo, Hanko, Inkoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, perusturvakuntayhtymä Karviainen (Karkkila ja Vihti) sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue
www.lu-palvelut.fi/valfardsomrade
www.lu-palvelut.fi/wellbeingservicescounty

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Västra Nylands välfärdsområde gav ett utlåtande om en lagproposition om en skärpning av vårdgarantin och fattade beslut om IKT-upphandling17.12.2021 17:30:03 EET | Tiedote

Västra Nylands välfärdsområde förhåller sig positivt till målet med en lagproposition om en skärpning av vårdgarantin för primärvården, det vill säga att stärka basservicen inom hälso- och sjukvården och förbättra tillgången till tjänster. Västra Nylands välfärdsområde anser dock att övergångstiden ska vara längre än vad som föreslagits eller att vårdgarantin ska skärpas stegvis för att frågor som gäller rekrytering av läkare och annan vårdpersonal samt lokaler ska kunna lösas.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue antoi lausunnon hoitotakuun tiukentamista koskevasta lakiesityksestä ja päätti ICT-hankinnoista17.12.2021 16:44:15 EET | Tiedote

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue suhtautuu myönteisesti perusterveydenhuollon hoitotakuun tiukentamista koskevan lakiesityksen tavoitteeseen eli terveydenhuollon peruspalvelujen vahvistamiseen ja palvelujen saatavuuden parantamiseen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue katsoo kuitenkin, että siirtymäajan tulee olla esitettyä pidempi tai hoitotakuuta tulee tiukentaa vaiheittain, jotta lääkärien ja muun hoitohenkilökunnan rekrytoimiseen sekä tiloihin liittyvät kysymykset on mahdollista ratkaista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme