Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus perusti virkoja

Jaa

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelutuotanto jakautuu viidelle palvelualueelle. Aluehallitus perusti kokouksessaan neljän palvelualuejohtajan virat haettavaksi.

Palvelualuejohtaja vastaa palvelualueensa toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää toimintaa aluehallituksen ja hyvinvointialuejohtajan alaisuudessa.

Ikääntyneiden, lasten, nuorten ja perheiden, yhteisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä vammaispalvelujen palvelualueille perustettujen neljän palvelualuejohtajan virkojen hakuaika on 13.4.-28.4.2022.

Palvelualuejohtajien erityisen tärkeänä tehtävänä on varmistaa asukas- ja asiakaspalvelujen häiriötön jatkuminen hyvinvointialueen toiminnan käynnistyessä sekä huolehtia osaltaan korkealaatuisten ja asukastarpeita vastaavien palveluiden tarjonnasta koko hyvinvointialueella.

Aluehallitus perusti myös palvelutuotannon johtajan ja konsernipalvelujen johtajan virat.

HUS-yhtymän perussopimus

Aluehallitus päätti esittää aluevaltuustolle HUS-yhtymän perussopimuksen hyväksymistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Puh:050 433 6461mia.laiho@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme