Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston kokous 13.12.2022

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 13.12.2022 klo 17.30 Espoossa (Lumituuli-auditorio, Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli).

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston kokous 13.12.2022

Aluevaltuusto käsittelee muun muassa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen vuoden 2023 talousarvion ja vuosien 2023-2025 taloussuunnitelman sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksut 1.1.2023 alkaen.

Kokouksessa käsitellään myös sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen sopimuksia ja vastuita koskeva selvitys, sekä käytössä olevan irtaimen omaisuuden selvitys.

Lisäksi aluevaltuusto tarkistaa hallintosäännön ja päättää tilintarkastuspalvelujen hankinnasta.

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai tallenteena Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Kokouksen jälkeen aluevaltuuston puheenjohtaja Jarno Limnéll keskustelee kokouksen annista puheenjohtajiston kanssa. Katso suora lähetys tai tallenne Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Kokouksen esityslista

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme