Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon palvelupuhelinnumerot muuttuvat huhtikuun aikana

Jaa

Muutos pähkinänkuoressa

  • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kuntakohtaiset suun terveydenhuollon puhelinnumerot vaihtuvat yhtenäisiksi hyvinvointialueen puhelinnumeroiksi.
  • Muutokset tehdään vaiheittain 18.-27.4.2023 välisenä aikana.
  • Käyttöön otetaan hyvinvointialueen yhteiset 029 151-alkuiset puhelinnumerot, jotka korvaavat aiemmin kunnissa käytössä olleet 09- ja 019-alkuiset palvelupuhelinnumerot.
  • Ajantasainen puhelinnumero löytyy aina verkkosivultamme kunkin palvelun omalta sivulta. Lisäksi verkkosivuilla ylläpidetään aikataulua tulevista hyvinvointialueen palvelupuhelinnumerojen käyttöönotoista
  • Muutos on osa hyvinvointialueen palvelupuhelinnumerojen yhtenäistämistä. Suurin osa terveysasemien ajanvarauspuhelinnumeroista vaihtuu vasta syksyllä 2023.

Suun terveydenhuollon palvelupuhelinnumerot muuttuvat kunta kerrallaan huhtikuussa

Suun terveydenhuollossa eli mm. hammashoidon ajanvarauksessa ja neuvontanumeroissa muutokset tapahtuvat 18.-27.4.2023.

Muutokset liittyvät hyvinvointialueen palvelupuhelinnumerojen yhtenäistämiseen ja alueen yhteisen takaisinsoiton järjestelmän käyttöönottoon.

Ajantasainen puhelinnumero löytyy aina hyvinvointialueen verkkosivuilta. Vanhaan numeroon soitettaessa kuuluu kolmen kuukauden ajan nauhoite, jossa kerrotaan uusi palvelupuhelinnumero. ­

Muutokset koskevat 09- ja 019-alkuisia palvelu- ja neuvontapuhelinnumeroja ja takaisinsoittoa sekä esimerkiksi kuulovammaisten tekstiviestipalvelunumeroja.

Miksi muutokset tehdään?

Muutokset tehdään, jotta puhelimitse saatava palvelu olisi yhtenäistä kaikille hyvinvointialueen asiakkaille. Muutokset myös helpottavat oikean puhelinnumeron löytämistä.

Entä jos asiakas soittaa esimerkiksi muistikirjaan kirjoittamaansa vanhaan numeroon sen jälkeen, kun numero on muuttunut?

Numeron muuttumisen jälkeen vanhaan numeroon soitettaessa kuuluu tiedote numeron muuttumisesta. Tiedotteessa kerrotaan uusi numero suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämän jälkeen puhelu katkeaa. Tiedote kuuluu vanhassa numerossa kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen numero poistuu kokonaan käytöstä.

Ajantasaiset ja kulloinkin voimassa olevat puhelinnumerot löytyvät aina verkkosivuiltamme kunkin palvelun omalta sivulta. Mikäli asukkaalla ei ole mahdollisuutta tarkistaa puhelinnumeroa verkkosivuilta, hyvinvointialueen asukkaiden asiakaspalvelu palvelee numerossa 029 151 2000 (arkisin klo 8-16, 0,084 €/min)

Avainsanat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme