Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelujohtajien rekrytointi alkaa pian

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin päätti käynnistää valmistelujohtajien rekrytoinnin.

Määräajaksi rekrytoitavat valmistelujohtajat vastaavat hyvinvointialueen toiminnan turvallisesta käynnistämisestä ja hyvinvointialueen tuloksellisen toiminnan edellytyksistä.

Ohjaus- ja tukipalveluprosessien valmistelujohtajien (talous, henkilöstö, ICT ja digi, hallinto, hankinta, tukipalvelut, viestintä ja osallisuus) sekä pelastustoimen valmistelujohtajan rekrytointi käynnistetään mahdollisimman pian. Sote-palvelujen valmistelujohtajien rekrytointia valmistellaan ja näiden rekrytointien käynnistämisestä päätetään myöhemmin.

Kokouksessa käsitellyt asiat päätettiin esitysten mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna SvahnLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja / Ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Puh:050 544 6535sanna.svahn@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.lu-palvelut.fi/sote

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Espoo, Hanko, Inkoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, perusturvakuntayhtymä Karviainen (Karkkila ja Vihti) sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Verkkosivumme

Twitter: @LU_sote, @LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanSote, @LansiUudenmaanPelastuslaitos

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde har utsetts25.8.2021 14:41:47 EEST | Tiedote

Esbo stadsstyrelse utsåg det temporära beredningsorganet 23.8.2021. Västra Nylands stads- och kommunstyrelser har godkänt principerna för det temporära beredningsorganets sammansättning. Det temporära beredningsorganet ska bereda inledandet av verksamheten och förvaltningen inom Västra Nylands välfärdsområde tills välfärdsområdesfullmäktige har valts och den välfärdsområdesstyrelse som tillsatts av välfärdsområdesfullmäktige har inlett sin verksamhet.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin on nimetty25.8.2021 14:18:37 EEST | Tiedote

Espoon kaupunginhallitus nimesi väliaikaisen valmistelutoimielimen 23.8.2021. Länsi-Uudenmaan kaupungin- ja kunnanhallitukset ovat hyväksyneet väliaikaisen valmistelutoimielimen kokoonpanoon liittyvät periaatteet. Väliaikainen valmistelutoimielin vastaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen toiminnan ja hallinnon käynnistämisen valmistelusta siihen saakka, kunnes aluevaltuusto on valittu ja aluevaltuuston asettama aluehallitus on aloittanut toimintansa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme