Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelutoimielin valitsi talouden valmistelujohtajan ja otti kantaa Apotti-valmistelun aikatauluun

Jaa

Valmistelutoimielin päätti antaa Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kunnille kannanoton Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönoton aikataulusta.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin valitsi Ville Rajahalmeen talouden tehtäväalueen valmistelujohtajaksi. Hankinnan tehtäväalueen valmistelujohtajan tehtävää ei täytetä sellaisenaan, vaan se organisoidaan osaksi hallinnon kokonaisuutta. Hallinnon valmistelujohtajan alaisuudessa toimiviksi hankinnan projektijohtajiksi valittiin Timo Kivistö ja Emilia Kortelainen. Aiemmin valitut valmistelujohtajat

Valmistelutoimielin päätti antaa Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kunnille kannanoton Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönoton aikataulusta: Kirkkonummi, Siuntio ja Inkoo ovat suunnitelleet ottavansa Apotin käyttöön marraskuussa 2022. Valmistelutoimielin katsoo, että Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen käynnistymisen turvaamiseksi ja potilasturvallisuuden varmistamiseksi on välttämätöntä siirtää Apotin käyttöönottoa Kirkkonummella, Siuntiossa ja Inkoossa vuodesta 2022 myöhäisempään ajankohtaan, esimerkiksi vuoteen 2024. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakas- ja potilastietojärjestelmäratkaisuista tulee aikanaan päättämään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto.

Kokousaineistot  
Hyvinvointialueen päätöksenteko

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna SvahnLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja / Ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Puh:050 544 6535sanna.svahn@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Espoo, Hanko, Inkoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, perusturvakuntayhtymä Karviainen (Karkkila ja Vihti) sekä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.lu-palvelut.fi/hyvinvointialue
www.lu-palvelut.fi/valfardsomrade
www.lu-palvelut.fi/wellbeingservicescounty

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme