Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi kahdeksan hakijaa

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan virkaa on hakenut määräaikaan 31.3. klo 15.45 mennessä kahdeksan henkilöä. Hakijat ovat aakkosjärjestyksessä:

  • Hanhisalo, Markus, DI, Espoo
  • Lindberg, Jukka Otto Tapio, VTM, Hämeenlinna
  • Paavolainen, Petri, DI, Espoo
  • Pekkanen, Lea Maarit, terveystieteiden maisteri, Kirkkonummi
  • Svahn, Sanna, lääketieteen tohtori, Espoo
  • Tiensuu, Teemu, YTM, Kerava
  • Tollet, Jan-Johannes, DI, Espoo
  • Tuomolin, Petra, kauppatieteiden maisteri, Turku

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan 7.4. ja 8.4. Henkilöarvioinnit järjestetään viikolla 16. Aluevaltuuston valtuustoryhmät haastattelevat kärkihakijoita 4.5. Aluehallitus tekee esityksen valittavasta henkilöstä aluevaltuustolle 10.5. Aluevaltuusto päättää hyvinvointialueen johtajan valinnasta kokouksessaan 17.5.2022.

Virka täytetään viiden vuoden määräajaksi, alkaen 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Lisäksi viiden vuoden jatkoaika on mahdollinen.

Hyvinvointialuejohtaja vastaa hyvinvointialueen ylimpänä viranhaltijana uuden organisaation kokonaisjohtamisesta, johtaen sen toimintaa, hallintoa ja taloutta kaksikielisessä toimintaympäristössä. Hän vastaa aluevaltuuston ja -hallituksen palvelutoiminnalle asettamien strategisten, toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Hän johtaa hyvinvointialueen valmisteluvaiheessa tilapäistä muutosorganisaation ohjausryhmää ja operatiivista johtoryhmää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Puh:050 433 6461mia.laiho@luvn.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

Verkkosivut: 
www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme