Espoon kaupunki - Esbo stad

Länsiväylän liikenne kiertotielle Kivenlahden kohdalla 1.9. alkaen

Jaa

Länsiväylän (kt 51) liikenne Kivenlahden kohdalla Hankoon päin ajettaessa ohjataan kiertotielle tiistaina 1.9.2020 kello 6.00. Itään päin menevä liikenne ohjataan kiertotielle noin viikkoa myöhemmin. Kiertotiejärjestelyt ovat voimassa keväälle 2022.

Poikkeusjärjestely johtuu Länsiväylälle rakennettavista kahdesta uudesta alikulkusillasta, jotka liittyvät Kivenlahden alueen kehittämiseen. Kivenlahden metroaseman länsipuolelle rakennetaan uusi katu, Kiviruukinkatu, joka alittaa Länsiväylän ja liittyy myöhemmin Ruukintielle. Olemassa oleva kevyen liikenteen alikulku rakennetaan kokonaan uudestaan, ja siltä tulee olemaan suora yhteys metroon. Uusi alikulku on nimeltään Kiviruukinpolku ja yhteys liittyy Kiviruukinpuistoon.

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija

GRK Infra Oy
Juha Vartiainen
0400959397
juha.vartiainen@grk.fi

Suunnittelu

Jaana Länkelin, projektipäällikkö, Espoon kaupunki
jaana.lankelin@espoo.fi
046 877 1967

Urakan valvonta

Jouni Hartikka, rakennuttaja, Espoon kaupunki
jouni.hartikka@espoo.fi
040 639 4126

Jorma Kohonen, hankepäällikkö, Espoon kaupunki
Jorma.Kohonen@espoo.fi
050 383 1679

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme